Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanların kabul etmek istemediği Çocuklar Duymasın gerçeği!

İnsanların kabul etmek istemediği Çocuklar Duymasın gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde Taşfırın erkeği Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, uzun yıllar bu proje ile anıldı. Birçok kişinin hafızasında da Haluk karakteri ile kalan oyuncu, artık Çocuklar Duymasın dizisinin ömrünü tamamladığını söylediği sözleri ile hala konuşuluyor. Oyuncu yeni bir açıklama daha yaptı.

Daha önce birçok kez dizinin devam etmesinin anlamlı olmadığını açıklayan Tamer Karadağlı, bir daha çekilir ise dizide oynamayacağını söylemişti. Ancak kendisine bu konuda çok soru ve istek geldiğini hatırlatan oyuncu, artık çelişkili cevaplar vermeyi kararlaştırdığını şu sözlerle anlattı:

“Bir türlü insanlar onu kabul etmek istemiyor. İnsanların çok büyük bir keyifle seyrettiği bir dizi, insanların ruhuna dokunmuş bir aile, çok güzel bir dizi. Hala tekrarları zaten 4 ayrı kanalda birden gösteriliyor. Şimdi bundan zaten biz telif almıyoruz. Hiçbir şeyimiz yok. Bir kere oynuyorsun ama binlerce kere gösterilebiliyor. Ben oynamama kararını aldım. Fakat o kadar büyük istek ve soru var ki, ben ne kadar oynamayacağım desem de aynı sorular geliyor. Ben de çelişkili cevaplar vermeye karar verdim. ”

Dizi ile ilgili muhabirin soruları üzerine çelişkili birçok söz söyleyerek şaka yapan Tamer Karadağlı, “Belki ben olmadan tekrar başlar” ifadesini kullandı.

İnsanların kabul etmek istemediği Çocuklar Duymasın gerçeği! 7

Tamer Karadağlı, kendisi olmadan da dizinin olabileceğini, başka birisinin de Haluk karakterini oynayabileceğini vurguladı. Oyuncu, “Belki 20 yıl sonra Çocuklar Duymasın tekrar yapılacak, başka bir kadro ile yapılacak. Ve çok tutulacak, ben de keyifle izleyeceğim” şeklinde konuştu.

Rollere yapışıp kalmamak gerektiğini anlatan Tamer Karadağlı, dizinin miadını doldurduğunu bir kez daha üstüne basa basa anlattı.

Diziyi çok keyif alarak çektiklerini anlatan Tamer Karadağlı’nın röportajını videodan izleyebilirsiniz..