Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinin fragmanı bile Youtube trenlerinde 1 numara!

Bay Yanlış dizisinin fragmanı bile Youtube trenlerinde 1 numara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bay Yanlış dizisi, 3. yeni bölümü ile 10 Temmuz Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümünden ikinci fragman yayınlandı.

Dizinin her yeni bölümü eğlencenin de arttığı görüntülere sahne oluyor. 3. bölüm izleyicileri ekran başında bir hayli güldürecek sahnelerle dolu. Youtube trendlerinde 1 numaraya kadar yükselen Bay Yanlış dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı 1 milyona yakın izlenme elde etti.

Bay Yanlış dizisinin fragmanı bile Youtube trenlerinde 1 numara! 7

Dizinin hayranları her yayınlanan fragmana müthiş bir ilgi gösteriyor. Video yayınlanmasından itibaren daha 24 saat geçmeden gördüğü ilgi ile youtube’da en çok izlenenler arasına katıldı.

Bu durum da diziye yönelik olan ilginin bir göstergesi olarak kayıtlara geçti. İşte Bay Yanlış dizisinin 3. bölümünden 2. fragman:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?