Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu!

Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan kadın oyuncuları başarılarını kutluyor ve yeni projelere hazırlanıyor… Sevda Erginci yeni bir dizi için anlaştı. Damla Colbay, Hekimoğlu’nun ikinci sezonuna hazırlanıyor. İlayda Alişan ve Ezgi Mola ise Altın Kelebek ödüllerinin keyfini sürüyor.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin yeni sezondaki dizisi ortaya çıktı. En son Sevgili Geçmiş isimli dizide izlediğimiz oyuncu, yeni dönemde tarihi bir projede başrolde yer alıyor. Selçuklu dönemini anlatan TRT1 dizisi Nizami Alem’e katılan Sevda Erginci, sosyal medyada ise tatil pozları ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu! 10

Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Damla Colbay, şimdilerde tatil keyfi yaşayan ünlü isimler arasında. İşte oyuncunun instagram hesabından paylaştığı, tatil pozu…

Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu! 11

46. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde Yıldızı Parlayan isimler arasında yer alan İlayda Alişan, sosyal medya hesabından da güzelliği ile beğenileri kapmaya devam ediyor. Çukur dizisinda Akşın ve Şampiyon’da da Neslihan olarak izlediğimiz oyuncu, Hakan Muhafız dizisinde ise Aylin karakterine hayat vermişti.

Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu! 12

Ünlü oyuncu Ezgi Mola da 46. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde Alice müzikali ile ödül alanlar arasında yer alıyor. Oyuncu, tatilde ise başarısının tadını çıkartıyor. Ezgi Mola’nın sosyal medyaya yansıyan mutlu halleri de hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Sevda Erginci, Damla Colbay, İlayda Alişan ve Ezgi Mola büyük moral buldu! 13