Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinin tutması için Fox TV, atv’nin taktiğine başvurdu!

Bay Yanlış dizisinin tutması için Fox TV, atv’nin taktiğine başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bay Yanlış dizisi 2 gün içinde 5 kez yayınlanacak! Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini buluşturan Bay Yanlış dizisi heyecanla bekleniyor. Fox TV’de yeni dizi için büyük bir beklenti içinde. Erkenci Kuş’tan daha büyük bir etki yaratması hedeflenerek oluşturulan Bay Yanlış’ta şimdiye kadar amaçlanan her şey tuttu.

Dizinin daha tanıtımları bile yayınlanmadan yüz binlerce mesaj sosyal medyada güçlü bir etki oluşmasını sağladı. Tanıtımların ve ilk fotoğrafların yayınlanması ile birlikte etkileşimler milyonları aştı. Can Yaman ve Özge Gürel’in tüm dünyadaki hayranları diziye dikkat kesildi.

Bay Yanlış, 26 Haziran 2020 Cuma günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Aynı Erkenci Kuş’un 26 Haziran 2018’de başladığı gibi. Bay Yanlış, 26 Haziran’da başlayarak Erkenci Kuş hedefini de simgesel olarak ifade etmiş durumda.

Fox TV ise dizinin tutması için yayın akışında birçok tekrar verecek.Şimdilik bilinen 26 -28 Haziran tarihlerinde, yani 3 günlük periyotta dizi tam 5 kez yayınlanacak.

26 Haziran Cuma saat 20.00’de ilk bölüm ekrana gelecek. Aynı gün saat 22.15’te ilk tekrar bölümü izleyici ile buluşacak. 27 Haziran Cumartesi günü saat 11.15’te ve 22.30’da iki tekrar bölüm daha yayınlanacak. 28 Haziran Pazar günü ise 16.45’te bu sefer dizinin beşinci kez yayını gerçekleşecek. Tekrar bölümlerin saatlerinin günün farklı dilimlerine yayılmış olması dikkat çekiyor.

Sonraki yayın akışı bilinmiyor ama Fox TV, mutlaka tekrar bölümler vermeyi sürdürecektir. Hatırlanacağı gibi atv, Pazartesi günü yeni başlayan Gençliğim Eyvah dizisini 7 gün içinde toplam 10 kez tekrar yayınlanacağını ilan etmişti.

Bay Yanlış dizisinin tutması için Fox TV, atv'nin taktiğine başvurdu! 7

Özellikle atv, dizilerini tutturmak amacıyla bir hafta içinde üst üste ve günün farklı saatlerinde tekrar bölümleri yayınlıyor. Böylelikle de farklı kesimden daha çok kişiye ulaşarak diziyi milyonlarca kişiye izletiyor. Fox TV’nin de Bay Yanlış dizisinin tutması için aynı taktiği benimseyeceği yayın akışından anlaşılıyor.