Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan sonra Merve Oflaz’ın yeni rotası!

Arka Sokaklar’dan sonra Merve Oflaz’ın yeni rotası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 3. sezonunu tamamlayan Merve Oflaz, toplam 14 sezondur devam eden dizide yeni isimler arasında sayılıyor. 3 sezon birçok oyuncu bir dizide yer alma şansı yakalayamaz. Ancak Arka Sokaklar gibi efsane bir yapım için, 3 sezonluk performans diğer oyuncuların 14 sezonluk performanslarının yanında yeni sayılıyor.

Merve Oflaz, Bahar Komiser karakterini canlandırdığı dizi ile büyük de bir şans buldu. Hem ismini daha çok duyuruyor hem de dizinin başarısından kendisine de önemli paylar çıkartıyor.

Arka Sokaklar dizisi, koronavirüs pandemi döneminde bir süre çekimlere ara verse de daha sonra sağlık önlemleri alınarak çekimlere devam etmişti. Bu süreçte dizinin oyuncuları da bir hayli dikkatli davranmıştı. Dizide ayrıca sosyal mesaj da verilmişti. Pandemi döneminde sette çalışmayı sürdüren Merve Oflaz, 14. sezon finali sonrasında tatili hak etti.

Arka Sokaklar'dan sonra Merve Oflaz'ın yeni rotası! 8

Ünlü oyuncu, Çeşme yolculuğuna çıktı. Bir arkadaşı ile otomobille Çeşme’nin şirin beldesi Alaçatı’ya giden Merve Oflaz, burada bir süre tatil yapacak. Oyuncunun kitesurf tutkunu olduğu geçtiğimiz yıllardan biliniyor.

Arka Sokaklar'dan sonra Merve Oflaz'ın yeni rotası! 9

Formuna dikkat eden ve sporu bir yaşam biçimi olarak gören Merve Oflaz, 15. sezonuyla 2020-2021 sezonunda devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinde, 4. sezonunu yaşayacak.