Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış ne kadar yanlış yaptı ise Kalk Gidelim o kadar doğru yaptı!

Bay Yanlış ne kadar yanlış yaptı ise Kalk Gidelim o kadar doğru yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bayramın ilk günü olan Cuma, Bay Yanlış dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak… Fox TV, reytingleri düşer endişesi ile böyle bir karar aldı. Ancak dizinin hayranları bu kararı hatalı buluyor. Bay Yanlış gibi eğlenceli bir yapıma bayram günü ara verilmesi daha önce de birçok dizi tarafından uygulanan bir yöntem oldu. Ancak izleyici sadakatine ihtiyaç duyulan bir dönemde Bay Yanlış’ın yeni bölümü ile ekranda olması daha doğru olabilirdi.

Fox TV, Bay Yanlış dizisi yerine farklı bir program koysa, bayrama özel bir yayını olsa bu durum anlaşılabilir. Ancak yayın akışında Cuma saat 20.00 için yine Bay Yanlış dizisi var ve alınan bu kararın reytingler düşünülerek verildiği de net bir şekilde gözüküyor. İzleyiciler yeni bölümü ekranda bulamasa bile en azından kolaj bölümü izleyebilecek.

Ancak TRT1 ekranındaki Kalk Gidelim dizisi, bayramın 2. günü yine izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi önemli isimleri buluşturan dizinin eğlenceli bölümü yine ekranda izleyicilerin beğenisini kazanacak.

Haziran ayında yeniden çekimlerin başladığı Kalk Gidelim dizisini yaz boyunca ekranda tutmaya karar veren TRT1, doğru bir tercihte bulundu.Bayram günü de Kalk Gidelim, ekranda eğlence ve farklı bir yapım arayanların tercihi olacaktır.

1 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 113. bölümünden 2. fragman: