Ana sayfa Sinema Bayram hediyesi! Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un filminde ilk görüntüler geldi!

Bayram hediyesi! Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un filminde ilk görüntüler geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının iki dev ismi Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un bir araya geldiği komedi filmi Kim Bu Aile’nin çekimleri son hız devam ediyor. İzleyiciyi kahkaha tufanına boğmaya hazırlanan filmden, bayram hediyesi niyetine ilk görüntüler geldi.

Yapımcılığını CJ ENM Türkiye’nin yapığı Kim Bu Aile filmi 7 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak. Bedran Güzel’in yönettiği filmde, Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosu yer alıyor.

Aile ve komedi türündeki Kim Bu Aile’de Nurgül Yeşilçay bir pavyon şarkıcısı olan Menekşe’ye, Cengiz Bozkurt ise Adem Komiser karakterine hayat veriyor. Çekimleri son hız devam eden filmden gelen ilk teaser, izleyiciyi büyük bir eğlencenin beklediğine işaret ediyor.

Kim Bu Aile filminin çok önemli bir özelliği yapım şirketi. Filmin yapımcılığını üstlenen CJ ENM, Güney Koreli bir şirket. Daha önce Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ı kazanan Parazit filminin yapımcısı olan şirket, ilk kez Türkiye’de bir film çekiyor.

Aksiyon komedi türündeki Kim Bu Aile?filminin yönetmenliğini Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Jean-Paul Seresin üstleniyor. Çekimleri son hız devam eden Kim Bu Aile’nin teaser’ı filmle ilgili merakları bir kat daha artırdı.

En son Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay’ın bu macerası kısa sürmüştü. Yeşilçay ardından Afra Saraçoğlu ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda rol almıştı.