Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan ve Ceyda Ateş’i buluşturan Son Dilek filminin setinden yepyeni fotoğraflar geldi!

Anıl Altan ve Ceyda Ateş’i buluşturan Son Dilek filminin setinden yepyeni fotoğraflar geldi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Yakışıklı oyuncu Anıl Altan ve Ceyda Ateş’i başrolde buluşturan sinema filmi Son Dilek’in çekimleri devam ediyor.

Yer aldığı projelerde adından söz ettiren ünlü oyuncu Anıl Altan en son Aşk Mantık İntikam adlı dizide rol aldı. Oyuncu dizinin kadrosuna katıldıktan kısa bir süre sonra Aşk Mantık İntikam dizisi final yaptı.

Güzel oyuncu Ceyda Ateş ise küçük yaşlardan itibaren setlerde. Ünlü oyuncu, henüz 7 yaşındayken Çiçek Taksi isimli unutulmaz dizide ‘Aslı’ karakterini canlandırmıştı. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Ceyda Ateş, en son 2019-2020 sezonunda Çocuk dizisinde rol aldı.

Oyuncu, ardından hamile kaldı ve kızı Talia’yı dünyaya getirmesinden sonraki süreçte de herhangi bir projede yer almadı.

Eşinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işi nedeniyle bu ülkede kalan Ceyda Ateş, projeler olduğunda ise Türkiye’ye dönüş yapıyor. Oyuncu, yine bir sinema filmi için yeniden İstanbul’a geldi.

Anıl Altan ve Ceyda Ateş, başrolünde oldukları Son Dilek filminin setinden sosyal medyada da paylaşımlarda bulunuyorlar.

Anıl Altan Son Dilek’te, ‘Tolga’ adlı bir bar sahibini canlandıracak. Son Dilek, bir anne ve küçük kızının hayatta yaşadıkları türlü zorlukları ve çaresizliğin getirdiği çıkmazı konu ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda Seda Akman ile birlikte Ebrar Alya Demirbilek de bulunuyor.