Ana sayfa Dizi Haberleri BayYanlış’ın yapımcısından, Yaşı 19 dizisi kadrosu parmak ısırtıyor!

BayYanlış’ın yapımcısından, Yaşı 19 dizisi kadrosu parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisiyle tüm dünyada geniş bir etkileşim dalgası oluşturan ve bu dizi sayesinde de reytinglerde çok iyi olmasa bile sosyal medyada milyonları hareketlendiren Gold Film, yeni bir dizi hazırlığı içinde…

Hazırlıkları devam eden yeni dizi projesinin kadrosuna çok güçlü isimler katıldı… Açıklanan isimler ‘kadro yıkılıyor’ dedirtecek kadar iddialı… Gold Film’in büyük titizlikle belirlediği oyuncu kadrosunda şimdiye kadar Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Hüyla Avşar uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönecek olması nedeniyle hayranları tarafından bu yapım büyük ilgi görecektir. Mehmet Aslantuğ da en son Kardeş Çocukları dizisiyle geçen yıl ekranda yer aldı. Bu sezon ise Bir Annenin Günahı dizisine başladı ama sonrasında projeden ayrılmıştı.

Deniz Çakır’ın Vurgun dizisi macerasından sonra yeniden ekranlara dönecek olması da hayranları tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Bu üç isme ise yeni bir ünlü daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Rüçhan Çalışkur, Yaşı 19 dizisinin başrolündeki isimlerden birisi oldu. 1953 doğumlu olan, 67 yaşındaki usta oyuncu Türk tiyatro, sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden birisidir.

BayYanlış'ın yapımcısından, Yaşı 19 dizisi kadrosu parmak ısırtıyor! 7

1979 yılından bu yana Devlet tiyatroları kadrosunda bulunan Çalışkur, bugüne kadar birçok yapımda boy gösterdi. En son ekranda Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hanife karakteri ile yer almıştı.