Ana sayfa Dizi Fragmanları Behzat Ç. 6. yeni bölüm ön izleme yayınlandı!

Behzat Ç. 6. yeni bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Şimdi oyuna dahil olan yeni oyuncular var. Peki kim onlar? Behzat Ç yeni sezon 6. bölümüyle yarın sadece BluTV’de yayında olacak. Dizinin yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videoda bulabilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın, başrolünde ise; Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Güven Kıraç gibi güçlü isimlerin bulunduğu, Emrah Serbes’in aynı adlı romanından uyarlanan Behzat Ç., yeni sezonuyla şimdi BluTV’de hayranları ile buluşmakta. Diziye psikolog karakteri ile katılan Ahu Türkpençe’nin de izleyicilerde iyi bir izlenim bıraktığını belirtmek lazım.

6. yeni bölümde neler olacak?

Defne’nin (Ahu Türkpençe), Savcı Esra’dan (Canan Ergüder) bahsettiği anlarda Behzat Komiser’in (Erdal Beşikçioğlu) nasıl tepki vereceğinin merakla bekleneceği bölümde Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) “Hoş geldin komiser” derken duyulduğu an izleyicilere “İkilinin arasında beklenen büyük yüzleşme gerçekleşecek mi?” sorusunu sorduruyor.

İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturduğu ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümü 29 Ağustos Perşembe günü sadece BluTV’de…

Dizi Hakkında Detaylar:

Behzat, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra, Ankara Polis Departmanı Cinayet bürosunda çalışmaya başlar. Korkusuz, zeki, güçlü ve karizmatiktir. Tüm meslektaşları daha üst makamlara gelirken, Behzat dedektif olarak kalır. Her zaman başını belaya soksa da, suçluları yakalamak için kendi yöntemleri vardır. Sürekli disiplin kuruluna sevk edilir ancak asla değişmeyecektir. Behzat kimseye güvenmez, özellikle de kadınlara..Behzat kurallara uymaz, kendi kurallarını yaratır