Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisine Onur Saylak’tan sonra 2 bomba transfer

Kuzgun dizisine Onur Saylak’tan sonra 2 bomba transfer

tarafından ker_def

NİLPERİ ŞAHİNKAYA VE TÜLAY GÜNAL, DİZİNİN 2. SEZONUNA DAHİL OLDU

Ay Yapım imzalı, Star ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kuzgun’, yeni sezona hızlı başlıyor. Onur Saylak’ın kadroya katılmasının ardından genç kuşağın başarılı oyuncularından Nilperi Şahinkaya ve usta oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu.

Eylül ayında yeni sezonuyla seyircisi ile buluşmak için gün sayan ‘Kuzgun’, geçtiğimiz hafta çekimlere başladı. Ferman karakteriyle usta oyuncu Onur Saylak’ın bu sezon kadrosuna dahil eden Star TV’nin sevilen dizisinin yeni bölümlerinde izleyicileri iki yeni isim daha bekliyor.

Rol aldığı dizilerle genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından olan Nilperi Şahinkaya ile hem tiyatro sahnesi ve sinema hem de televizyon ekranındaki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu. Şahinkaya’nın canlandıracağı Güneş ile Günal’ın hayat vereceği Neşe karakteri, hikayede önemli rol oynayacak.

Geçtiğimiz sezonun ardından çok daha heyecanlı, dinamik ve aşk dolu bir sezona hazırlanan ‘Kuzgun’un yeni bölümleri şimdiden merakla bekleniyor.