Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisinde Savcı Esra’ya ağır sözler var!

Behzat Ç. dizisinde Savcı Esra’ya ağır sözler var!

tarafından ker_def

Behzat Ç. fragmanı bile olay oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisinin yeni versiyonu BluTv aracılığı ile internet ortamında geri dönüyor. 25 Temmuz’da Behzat Ç.’nin ilk bölümü yayınlanacak. Dizinin hayranları merakla yeni bölümleri bekliyor.

Yayınlanan fragmanlar ise heyecanı iyice artırdı.İzleyicilerin yaptıkları yorumlarda dikkat çektikleri bazı noktalarla fragmanlar daha da anlamlı hale geliyor.

Dizinin oyuncularından Canan Ergüder’in paylaştığı görüntülere yapılan yorumlarda bazı dikkat çeken noktalar şöyle:

– Hala aynı şekilde rol yapabiliyorlar 6 yıl sonra…

– Sayın savcım kocacık diye diye lütfen amirimin dengesini bozmayınız.

-Khk ile diziyi yasaklamazlar inşallah

– Savcı Esra dirilse gelse… Kimse ‘bu ne, ölmüştü hani, bu böyle senaryo mu olur’ demez.

-Her şey iyi güzelde sayın savcım Silivri’nin soğuk olduğunu unutmuşsunuz çok ağır replikler bunlar.

İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, çekimleri tamamlanan dizide Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği Behzat Ç., unutulmaz üyeleriyle birlikte yeni simaların da olduğu Cinayet Büro’ya geri dönüyor.

Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve ilk günden itibaren Ankaralıların da heyecanla takip ettikleri, yayınlanan ilk fotoğrafların heyecan yarattığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni serüvenlerinde Cinayet Büro’nun unutulmaz yüzleri Hayalet (İnanç Konukçu) ve Akbaba’nın (Berkan Şal), Behzat’ı yalnız bırakmadığı yapımda, ekibe katılan yeni isimler ise merak uyandırıyor. 37. İstanbul Film Festivali’nden ‘En İyi İlk Film’ dahil 2 ödülle ayrılan ‘Güvercin’ adlı filmin başrolünde yer alan Kemal Burak Alper ile ‘Kral Lear’ oyununda Haluk Bilginer’le birlikte rol alan Hüseyin Sevimli ve genç tiyatro oyuncusu İlkyaz Arslan, Cinayet Büro’ya dahil oluyor.

İşte Canan Ergüder’in instagram hesabından Behzat Ç.’den yeni görüntüler: