Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in her parmağında bir marifet işte hakkında bilmedikleriniz

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in her parmağında bir marifet işte hakkında bilmedikleriniz

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, kendisi hakkında hayranlarından gelen soruları youtube kanalı üzerinden açıkladı. Bu sorulardan birisi de kendisi hakkında yanlış bilinen ya da pek bilinmeyen konular oldu.

İki sezon Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder de bu soruyu samimi bir şekilde yanıtladı. Oyuncu verdiği yanıtlarla aslında kendisi hakkında yapılan yorumlardan hangilerinden memnun olmadığını da ifade etmiş oldu.

Özge Özder, “Bazen abartılı şeyler yazılıyor. Haber daha büyük olsun diye. Sansasyonel şeyler yazılıyor. Ben hiç öyle uç cümleler kuran bir insan değilim” diye konuştu. Oyuncu, kendisi ile ilgili yazılan haberlerde boyu konusunda komik bilgiler verildiğini belirtti. Oyuncu, ayrıca kocası Sinan Güleryüz ile arasındaki yaz farkı konusunda da abartılı haberler bulunduğuna dikkatleri çekti.

Bazı insanların kendisinin boyu hakkında kısa olduğu yorumunda bulunup hem de mankenlikten geldiğini düşündüğünü belirterek, bunların kafa karışıklıkları olduğunu anlattı.

Oyunculuğun kendisinin asıl mesleği olduğunu ve tiyatro kökenli birisi olduğunu ifade eden Özge Özder, dublaj sanatçısı olduğunu da pekçok kişinin bilmediğini ifade etti. Birçok kişinin tiyatro oyunlarında rol aldığını da bilmediklerini belirten oyuncu, yurt dışında da büyük festivallerde sahneye çıktığını ifade etti.

Oyuncu, “Aslında benim sesimi reklamlarda çok fazla duyduğunuz bir dublaj sanatçısı olduğumu bilmiyor olabilirler” dedi.

Özge Özder, birçok önemli reklam ses veren bir isim ama bu konu takipçileri tarafından az bilinen konulardan birisi.

Çocuklar ile drama dersleri yaptığını ve bu konunun da pek bilinmediğini anlatan oyuncu, yıllarca drama öğretmeni olarak de eğitim faaliyetleri yürüttüğünü anlattı.

Kendi ismi ile kurduğu internet sitesinde yazıları ve şiirleri olduğunu ve düz yazılarla bir başka yeteneğini de sergileyen Özge Özder, bu yazılar ile ödüller kazandığını da sözlerine ekledi.