Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Behzat Ç heyecanının yaşandığı sırada, Erdal Beşikçioğlu’nu yıkan haber!

Behzat Ç heyecanının yaşandığı sırada, Erdal Beşikçioğlu’nu yıkan haber!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Hafta başında Behzat Ç dizisinin yeni bölümleri için sete giren usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu bir vefat haberi ile sarsıldı. Ünlü oyuncunun babası Bahattin Beşikçioğlu, vefat etti.

Bahattin Beşikcioğlu uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle İzmir’de hastanede tedavi görüyordu. Önceki gün, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan Bahattin Beşikçioğlu tüm müdahalelere rağmen, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti.

Aslen Ordu Ünyeli olan Bahattin Beşikcioğlu, uzun yıllar  Vakıflar Bankası Ege Bölgesi Müdürlüğü görevinde bulundu. Bahattin Beşikçioğlu bugün öğlen İzmir Urla Çarşı Hoca Ali Camii’ndeki cenaze töreninin ardından Urla’daki aile kabristanlığına defnedilecek.

Emekli olduktan sonra Urla’ya yerleşen Bahattin Beşikçioğlu’nun Erdal Beşikçioğlu ile birlikte bir de Eren Özge adında kızı var. Erdal Beşikçioğlı,  2015 yılında da annesi Nesrin Beşikçioğlu’nu kaybetmişti.

Erdal Beşikçioğlu şu sıralar, Blu TV platformunda izleyicilerle yeniden buluşacak olan Behzat Ç’nin yeni bölümlerinin çekimi için Ankara’da sette bulunuyor.

Daha önce senaryo sorunları nedeniyle diziye devam etmek istemeyen Erdal Beşikçioğlu, bu sefer gelen senaryonun kendisini tatmin ettiğini belirterek, yeniden Behzat Ç’ye dönmeyi kabul etmişti.