Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’da bindiği trende ünlü Hollywood oyuncusu eski bir arkadaşıyla karşılaştı!

Kerem Bürsin İspanya’da bindiği trende ünlü Hollywood oyuncusu eski bir arkadaşıyla karşılaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin artık İspanya’yı iyiden iyiye ikinci memleketi olarak kabul etti. Sen Çal Kapımı’nın İspanya’da büyük iş yapması üzerine bu ülkede ciddi bir ün elde eden Kerem Bürsin, bindiği trende eski bir arkadaşı olan, günümüzde Hollywood’un ünlü oyuncularından Matt McGorry’yle karşılaşması gündem oldu.

Son zamanlarda bazı projeler için sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin, ülkenin en tanınan isimlerinden biri haline geldi. Kerem Bürsin’in attığı her adım İspanyol medyasında gündem olmaya devam ediyor. En son gündeme gelen ise Kerem Bürsin’in yaşadığı ilginç tesadüf oldu.

Kerem Bürsin İspanya’ya yaptığı son ziyaretinde Madrid’den Barcelona’ya trenle gitti. Trene bindiğinde Bürsin, çok eski bir dostu olan Matt McGorry ile karşılaştı. Bugün Hollywood’un ünlü oyuncularından biri olan McGorry, halen ABD’de gösterilmeye devam eden How to Get Away with Murder dizisiyle tanınıyor.

Kerem Bürsin İspanya’da bindiği trende ünlü Hollywood oyuncusu eski bir arkadaşıyla karşılaştı! 7

Trende Kerem Bürsin’le karşılayan McGorry, birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. McGorry paylaşımında “Madrid’den Barcelona’ya… Bu fotoğraf beni çok güldürdü. Arkadaşım Kerem Bürsin’i yıllardır görmüyordum. Birbirimizi 17 yıldır tanıyoruz ve bu ömrümüzün yarısı demek. Çok çılgınca… Seni seviyorum dostum!”

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından Kerem Bürsin’in dünya çapında ününün giderek artması dikkatle izleniyor. Oyuncu, özellikle Latin Amerika ülkelerindeki hayranları tarafından çılgınca karşılanıyor. Özellikle İspanya’da yaşanan Kerem Bürsin hayranlığı giderek tırmanıyor.

Kerem Bürsin son olarak İspanya’nın en ünlü komedyenlerinden birisi olan Paz Padilla’ya ait bir viral videoda rol almıştı. Paz Padilla’nın rol gereği tanımadığı Kerem Bürsin’le olan videosu tüm ülkede gündem olmuştu.