Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin yeni bölümlerini bekleyenler buraya! İşte size güzel haber!

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerini bekleyenler buraya! İşte size güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının efsane yapımlarından Behzat Ç.’nin geri dönüşü hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Ekran dünyasının unutulmaz karakterleri arasına giren Behzat Ç.’nin Blu TV’de yayınlanacak yeni bölümleri için ekip “start” dedi.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi ismi ile hazırlıkları devam eden Behzat Ç’nin okuma provaları bayram tatilinden önce gerçekleştirilmişti. Dizinin ilk fragmanın da yayınlanması hayranların heyecanını iyice artırmıştı. Tüm hazırlıkları tamamlayan dizi ekibi nihayet kamera karşısına geçti, çekimlere başladı. Setten gelen fotoğraf oyuncuların keyifli bir çalışma içine girdiklerinin de göstergesi oldu.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisinin kadrosu ilk versiyondakiyle neredeyse aynı. Sadece birkaç oyuncu eksik. Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu.

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerini bekleyenler buraya! İşte size güzel haber! 7

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyada gündem haline gelen dizi sekiz bölüm olarak çekilecek.

Tiyatro dünyasının deneyimli oyuncularından Erdal Beşikçioğlu bugüne kadar birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol almasına rağmen en büyük çıkışını Behzat Ç. karakteriyle yapmıştı. Yazar Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek ortaya çıkarılan dizide Behzat Ç. aykırı bir polisi canlandırıyor. Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.’nin ardından birçok başarılı yapımda rol almasına rağmen hiçbirinde aynı başarıyı yakalayamadı.

Yeni çekilecek Behzat Ç.’de çok önemli bir karakterin eksikliği de hissedilecek. İlk çekilen versiyonda Harun karakterini canlandıran Fatih Artman Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde rol almıyor.