Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs alarmı verilen Kara Tahta dizisinin setinde neler oluyor?

Koronavirüs alarmı verilen Kara Tahta dizisinin setinde neler oluyor?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisinin setinden geçtiğimiz günlerde üzen bir haber gelmişti. Dizinin başrol oyuncusu Miray Daner’in ardından diğer başrol oyuncusu Furkan Andıç  da koronavirüse yakalanmış ve set durdurulmuştu.

Yaşanan bu gelişme üzerine, Üs Yapım imzalı dizinin çekimlerine bir süre ara verildi. Bilindiği üzere, Kara Tahta dizisi kanal tarafından alınan final kararının ardından devam ettirilmişti.

Yaz dönemi boyunca sürmesi planlanan dizinin başrol oyuncuları Furkan Andıç ile Miray Daner’in Kovid-19 test sonuçları art arda poziştif çıktı. Miray Daner cephesinde yaşanan son gelişme ise yüreklere su serpti. Sağlık durumuyla ilgili instagram hesabından kendisini merak eden hayranlarına bilgi veren oyuncu, “Negatife döndüğünün müjdesini verdi.

Koronavirüs alarmı verilen Kara Tahta dizisinin setinde neler oluyor? 7

Sosyal medya hesabında, kedisiyle birlikte verdiği bir pozu paylaşan Miray Daner fotoğrafa; Güzel mesajlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Negatife döndüm, dinleniyorum, durumum gayet iyi” yazdı.

Miray Daner’in sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenen hayranları rahat bir nefes aldı. Furkan Andıç’ın durumuyla ilgili ise bir bilgi yok. Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı belirsizliğini koruyor.

Kara Tahta dizisi her ne kadar düşük reytingleri nedeniyle beklentileri karşılayamasa da Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisi ekranda güzel bir uyum yakaladı. Geçtiğimiz aylarda, dizi ile ilgili final kararı alınmıştı ancak TRT1 kısa sürede bu kararından vazgeçerek dizi hakkında devam kararı verdi. Yaz boyunca devam etmesi beklenen projenin ne kadar süreceği bilinmiyor.