Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka’nın çok dikkat çeken bir oyuncusu var!

Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka’nın çok dikkat çeken bir oyuncusu var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Tozluyaka, ekranlara gelir gelmez bomba etkisi yarattı. Merak uyandırıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken Tozluyaka, aldığı reytinglerle bu yazın dizisi olacağını kanıtladı. Tozluyaka’nın genç oyuncu kadrosundaki bir isim de yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Tozluyaka, daha ilk bölümüyle benzerlerinden farkını ortaya koydu. Reytinglerde yükselişe geçen dizi herkesin beğenisini kazandı. Tozluyaka’nın kadrosu genç isimleri deneyimli oyuncularla bir araya getiriyor. Genç oyuncu kadrosunda yer alan Çağla Şimşek, Tozluyaka’da sergilediği yeteneğiyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Çağla Şimşek, Tozluyaka dizisinde Hazal isimli bir karakteri canlandırıyor. Çok zengin bir ailenin çok kibirli bir kızı olan Hazal, yaptığı kötülüklerle etrafına çok zarar veren bir karakter. Çağla Şimşek de çok kötü kalpli ve tehlikeli olan Hazal karakterini başarıyla canlandırıyor. Çağla Şimşek, Hazal’ı canlandırırken sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada hakkında çok fazla konuşulan Çağla Şimşek, başarısıyla gündeme geliyor.

Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka’nın çok dikkat çeken bir oyuncusu var! 81

2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çağla Şimşek, 2007’de kameralarla henüz 5 yaşındayken tanıştı. O tarihten bu yana da birbirinden farklı rolleri ile ekranda büyüyen bir isim haline gelen Çağla Şimşek, Hayat Devam Ediyor dizisindeki Lavin karakteri ile popüler hale gelmişti.

Küçük Gelin dizisinde Zehra ve Elif dizisinde de Reyhan olarak izlediğimiz oyuncu, özellikle Ayşe karakteri ile Kardeşlerim dizisinde de etkili olmuştu. Elkızı’nda Seher olarak da izleyicilerin karşısına çıkan Çağla Şimşek, yeni dizisinde Hazal olarak oyunculuk yolculuğuna devam ediyor.

Henüz 20 yaşındaki oyuncu daha önce Kardeşlerim dizisinde rol almıştı. Bu dizide yardımcı karakter olan Ayşe Kaya’yı canlandıran Çağla Şimşek, Tozluyaka’yla kariyerinin ilk çıkışını yapmış oldu.