Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. yeniden çekilecek ama bir sorun hala sürüyor!

Behzat Ç. yeniden çekilecek ama bir sorun hala sürüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın fenomen dizilerinden birisiydi Behzat Ç.. Unutulmaz diziyi izleyenler hala yeni bölümlerinin çekilmesi için heyecanla beklemekte. Bir dönem BluTV için çekildi dizi. Ancak eski bölümlerin tadını vermemesi nedeniyle çok ilgi çekmedi. Üstelik dizinin çok sevilen bazı karakterlerinin de yeni bölümlerde yer almaması, Behzat Ç.’nin sadık izleyicisinin hiç de hoşuna gitmedi!

TRT ekranında ilk yayınlandığı dönemlerde büyük beğeni toplamıştı. O dönemin siyasi atmosferine de dokunan hikayesi ile cesur bulunan Behzat Ç. dizisi, 2019 yılında farklı bir konsept ile yeniden çekilmişti BluTV için. Fakat dizinin fenomen karakterlerinden Harun’un olmayışı, diziyi merakla bekleyenlerin de eleştirisini almıştı. Üstelik yine Behzat Ç.’nin sevilen karakteri Eda’ya hayat veren Seda Bakan da hamile olduğu için dizinin yeni bölümlerinde oynayamamıştı.

Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat karakterine hayat verdiği dizi, oyuncuyu da senaryo konusunda pek tatmin etmemişti. Senaryoya itirazları sebebiyle de sık sık medyada gündeme gelmişti. Bu şansızlıklarla birlikte Behzat Ç. dizisi, BluTV için 9 bölüm çekilmişti. İzleyiciyi de tatmin etmeyen bu girişimin ardından bir başka müjdeli haber geldi kısa bir süre önce. Dizinin devamı yine BluTV için çekilecek ve 8 bölümden oluşacak yeni sezon.

Behzat Ç. yeniden çekilecek ama bir sorun hala sürüyor! 9

Erdal Beşikçioğlu, senaryoyu beğendiğini ve dizinin geri döneceğini belirtmişti geçtiğimiz günlerde. Eski kadrodaki oyuncuların yer alacağı sözleri de heyecan yaşatmıştı. Ancak Behzat Ç. izleyicisinin asıl sorusu ise dizide Harun karakterini oynayan Fatih Artman’ın yeni bölümlerde olup olmayacağıydı.

Erdal Beşikçioğlu ile bir tartışma yaşayan Artman’ın, BluTV için çekilen bölümlerde yer almaması izleyenleri üzmüştü. Yeni bölümlerde dizinin kadrosuna katılması dizinin izleyenleri tarafından bekleniyor ancak görünen o ki bu durumun gerçekleşmesi şimdilik söz konusu değil!

Behzat Ç. yeniden çekilecek ama bir sorun hala sürüyor! 10

İki taraf bir açıklama yapmasa da iddialara göre Erdal Beşikçioğlu ile Fatih Artman, Behzat Ç. döneminde kavga ettiler ve araları da hiç iyi değil! Bu tartışmanın aradan geçen onca yıla karşın bitmediği de Fatih Artman’ın yeni bölümlerde olmayacağı detayıyla ortaya çıkıyor.

Behzat Ç. geliyor ancak Harunsuz! Erdal Beşikçioğlu, bu konuyla ilgili olarak o dönem iddialara “Ben ağabeyim, her zaman affediciyim. Yeter ki kardeş, ağabeyinin yüzüne bakamayacak bir suç işlememiş olsun.” yanıtını vermişti. Bu sözlerin ardından ikilinin bir daha yanyana gelmemesi, aralarındaki gerginliğin sürdüğüne işaret etmişti.

Behzat Ç. yeniden çekilecek ama bir sorun hala sürüyor! 11

Bu arada dizinin Blu TV için çekilen bölümlerinin yayınlandığı dönemde, Hayalet karakterini oynayan İnanç Konukçu’un Erdal Beşikçioğlu’nu eleştirmesi de dikkatleri çekmişti. Konukçu’nun da Behzat Ç’nin yeni bölümlerinde yer alacağı öğrenildi.

8 bölümden oluşacak olan diziyi izlemek isteyenler yine Blu TV’ye abone olmak durumunda kalacak.