Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, sözleriyle güçlü kadın dizisi arayanlar için adres verdi!

Deniz Çakır, sözleriyle güçlü kadın dizisi arayanlar için adres verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, son dönemde Aslında Özgürsün isimli dijital diziyle gündemde. Oyuncu, iki kadının birbirlerini etkilemesi ve yaşadıkların hayatlardaki çıkmazlarına odaklanan proje ile çok özel bir geri dönüş yaptı.

Aslında Özgürsün dizisi Gain platformunda izleyicilerle buluştu ama hala izlemeyen veya farkında olmayan birçok kişi var. Dizilerde daha çok kadın hikayesi isteyen geniş bir izleyici kitlesi var ve Deniz Çakır, bu kitle için Aslında Özgürsün dizisini bir başvuru adresi olarak ifade ediyor.

Belgin ve Berna isimli iki kadının hayat hikayesini yansıtan dizi Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlandı. Bade İşçil, Alican Yücesoy, Berk Cankat, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Perihan Savaş, Nükhet Duru ve Zuhal Olcay gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, Deniz Çakır adına da önemli bir proje oldu.

Deniz Çakır, sözleriyle güçlü kadın dizisi arayanlar için adres verdi! 7

Ünlü oyuncu, Aslında Özgürsün dizisinde kadınlara yönelik birçok şey bulunabileceğine dikkat çekiyor ve şu sözleriyle de izleyicileri diziye davet ediyor:

“Dizi aslında iki çocukluk arkadaşının bu serüvende dönüşümleri, değişimleri, birbirlerine şifa olmaları…. Birinin hep ona annelik ediyor gibi görünürken, öbürünün ona hiç dokunmadan nasıl tesir ettiği ve çevresinde gelişen olaylar. Görünen ama bazılarının görmek istemediği hayatlar da var. Şiddet gören kadınlar, şiddet gören ve iş imkanı bulamayan LGBT gibi. Burada görünen ama bazılarının görmemeyi seçtiği mevzularının da işlendiği, iki kadının yaşam hikayesi. Aslında doğal hayatın akışı.”