Ana sayfa Dizi Haberleri Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisi unutulmazlar arasına katıldı!

Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisi unutulmazlar arasına katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Kay Allen’in rol aldıkları Erkek Severse dizisi, dijital platform Bein Connect için çekilmişti. Dizi, şimdiye kadar yayınlanan bölümleriyle izleyiciden büyük bir ilgi görmeyi başardı. Erkek Severse dizisinin başrollerinin uyumu ise sosyal medyada çok konuşuluyor.

Son Yaz dizisindeki Akgün karakteri ile ortalığı yakıp kavuran Alperen Duymaz, bu role tamamen zıt bir karakterle Erkek Severse dizisinde izleyici karşısına çıktı. Yine kendisi gibi başarılı bir isim Büşra Develi ile partner olan Duymaz, yeni rolüyle de beğeni kazandı.

Romantik hikayesi ile izleyenlerin çok beğendiği bir yapım olan Erkek Severse toplam 26 bölüm sürecek bir dizi olarak olanlamdı. 13 bölümlük ilk sezonum ardından, ikinci sezo için çekimler devam etmişti.

Bein Connect’in dizisi Erkek Severse’nin çekimleri kısa bir süre önce de sona erdi! Ekip beda pozlarıyla sosyal medyada yer aldı.

Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisi unutulmazlar arasına katıldı! 9

Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın yer aldıkları dizinin son bölümleri kaldı ve 14 Nisan tarihinde finalim yayınlanması bekleniyor.

Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisi unutulmazlar arasına katıldı! 10

Büşra Develi ve Alperen Duymaz ikilisi veda pozlarını sosyal medyadan paylaştılar. İkili, paylaşımlarında 2. sezon çekimlerinin bittiğini takipçilerine, diziyi izleyenlere duyurdular.

Romantik hikayeler yazmak konusunda artık herkesin beğenisini kazanan bir isim olan Aslı Zengin’in kaleminden çıkan dizi, hem Türkiye’de çok sevildi hem de yabancı dizi hayranları büyük ilgi gösterdi.

Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisi unutulmazlar arasına katıldı! 11

Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, Son Yaz dizisindeki Akgün karakterinin tamamen zıddı olan Kenan isimli bir karaktere hayat veriyor. Kendi çabası ile kurduğu e ticaret şirketi ile parlayan ‘Kenan Acarsoy’ karakteriyle janti işadamı haliyle izleyici tarafından da çok beğenildi. Ayrıca Büşra Develi ile iyi bir dizi çifti olduğu da hayranları tarafından çokça konuşulmakta.