Ana sayfa Sosyal Medya Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi…

Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hafta sonu geldiğinde, ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları da tatil modunda oluyor. Kimileri sette çalışıyor ama pek çoğu özellikle Pazar günleri, tatil havasında pozlarıyla yer alıyor sosyal medyada. Pazar pozlarıyla dikkatleri çeken 4 kadın oyuncunun paylaşımlarına bir bakalım…

Bu haftanın Pazar pozlarından ilki Belçim Bilgin’in. Oyuncu bilindiği gibi kısa bir süre önce Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde oynuyordu. Gerçi oynadığı karakter izleyici tarafından pek istenmedi ama gidişinin de bu kadar çabuk olacağı yine beklenmiyordu.

Belçim Bilgin, şu sıralar farklı sosyal sorumluluk projeleriyle sosyal medyadan takipçilerine sesleniyor ve çeşitli konularda farkındalık sağlanması için çabalıyor.

Oyuncunun Pazar paylaşımı ise farklı oldu. Makyaj uzmanı Esmeray Yıldırım’a makyaj yaptıran oyuncu, aşağıdaki pozu vermiş. Belçim Bilgin, adeta moda dergilerinden fırlamış modeller gibi değil mi sizce de bu fotoğrafta?

Dokunduğu her kadınla kendi ışığını ve güzelliğini tüm cömertliği ile paylaşan @esmerayyildirim seni seviyorum ♥️
????: @esmerayyildirim ✨

Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi... 10

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken bir başka isim ise Berrak Tüzünataç. Bir süredir ekranda olmayan oyuncu, instagram’daki paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde farkındalık yaratmak için çıplak vücuduna ‘bla bla’ yazarak gündeme gelen oyuncu, Pazar günü için ise aşağıdaki pozu seçmiş.

Berrak Tüzünataç’ın “Eylül gibi karşılama” notunu düştüğü pozu ise yakın arkadaşı, sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş çekmiş. Tüzünataç’ın sereserpe çimlere uzandığı fotoğrafı ise 1998 yılı Nisan ayına ait…

Welcoming September like ????
????: @meliksahtas

Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi... 11

Pazarı pazar gibi karşılayanlardan birisi de Gökçe Bahadır. Elinde kahvesiyle gülümseyerek poz veren oyuncu, pazar keyfi yapıyor. Şu sıralar ekranlarda olmayan Gökçe Bahadır, son olarak Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olmuştu.

Hayranları ne zaman ekrana döneceğini sorarken, oyuncu sosyal medyadan zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hayranlarını habersiz bırakmıyor…

Pazar gibi ☕️

Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi... 12

Yeni neslin başarılı isimlerinden birisi olan Ahsen Eroğlu ise setten bir pozla pazar gününü karşılıyor. Genç oyuncu, Menajerimi Ara dizisinde oynadığı Dicle rolüyle takdir toplarken, dizinin yönetmenleriyle fotoğrafının olmadığını farkedip bir fotoğraf çektirmiş.

İşte Ahsen Eroğlu’nun paylaşımı…

Yönetmenlerimle neden hiç fotoğrafım yok ki? ???????? Arşivlere baktım pek bir şey bulamadım. Neyse, bugün sahne öncesi koştura koştura fotoğraf çektirmeye yanlarına geldim. Sonuç… İlk görselde @mbindal01 ‘i harcamış olsak da, ikinci fotoğrafta gönlünü alıyoruz sanırım @denizyuss hocam. ???? Fotoğrafta olmayan sevgili yönetmenlerim @pablopablo23 @elfturg ‘a öpücükler ????

Belçim Bilgin başkası gibi, Berrak Tüzünataç sereserpe, Gökçe Bahadır Pazar gibi... 13