Ana sayfa Dizi Haberleri Belçim Bilgin üst üste şanssızlıklardan sonra Hekimoğlu setinde

Belçim Bilgin üst üste şanssızlıklardan sonra Hekimoğlu setinde

tarafından ker_def

Behzat Ç. dizisinde geçtiğimiz sezon kısa bir süre yer aldıktan sonra 2. sezonu bekleyen oyuncu, dizinin devam etmemesi sonucunda ortada kalmıştı. Aynı heyecanı Hekmioğlu dizisi için yaşayan Belçim Bilgin, bu sefer de pandemi engeline takılmıştı.

Dizi setlerine dönme heyecanı iki kez üst üste kursağında kalan Belçim Bilgin, sonunda Hekimoğlu ekibi ile buluştu ve çekimlere de başladı. Peki nasıl bir karaktere hayat verecek? İşte Kanal D’den gönderilen açıklamadaki detaylar…

Belçim Bilgin Hekimoğlu’nun kadrosunda! Kanal D’nin, yayınlanan her bölümü ile ses getiren dizisi Hekimoğlu’nun  kadrosuna Belçim Bilgin, konuk oyuncu olarak dahil oldu. Sevilen oyuncu çekimlere başladı.

Dizinin 16’ncı bölümünden itibaren izleyici karşısına çıkacak olan Belçim Bilgin, Hekimoğlu’nun eski karısı avukat Selin Kurt karakterini canlandıracak. Selin, boşandıktan 5 yıl sonra yeni kocasının hastalığı nedeniyle Hekimoğlu’nun karşısına çıkar. Selin’in gelişiyle hastanede dengeler değişecektir.

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de…