Ana sayfa Dizi Haberleri Belçim Bilgin’in Behzat Ç. gerçeği! Şarkıları kendi söyledi, sadece göründü ama sürpriz devam edecek!

Belçim Bilgin’in Behzat Ç. gerçeği! Şarkıları kendi söyledi, sadece göründü ama sürpriz devam edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – BluTV’de bugün (25 Temmuz) yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yeni isimler de yer alıyor.

Bu isimlerden birisi de Belçim Bilgin oldu. Bir pavyon şarkıcısını oynayan Belçim Bilgin, şarkıları canlı olarak söylediğini, henüz stüdyoya girmediğini de belirtti.

Dizinin yayını öncesinde yapılan galaya katılan Bilgin, Behzat Ç.’nin yeni sezonunun son bölümünde kısa bir sahnede yer aldığını ama gelecek sezonlarda karakterinin ortaya çıkacağını belirterek “Ben sadece son bölümde çok küçücük oynadığım için asıl önümüzdeki bölüm karakter açılacak ve tam anlamıyla etkisi ortaya çıkacak. Ben de oynarken daha fazla şey anlatabileceğim size. Sadece bir ‘merhaba’ demiş oldum yeni sezona” ifadesini kullandı.

Daha önce 7Yüz isimli bir başka internet dizisinde de oynayan Belçim Bilgin, dijital platformlardaki dizilerin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek “Çalışma koşulları ve aynı zamanda daha özgür bir şekilde hikayeleri anlatma olasılığı verdiği için. Behzat Ç.’nin de böyle bir platformda seyirciyle buluşuyor olması heyecan verici” diye konuştu.

Galadaki röportajların tamamını Uçankuş’un aşağıdaki videosundan izleyebilirsiniz…