Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi artık reyting sınavını geçti!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi artık reyting sınavını geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı, Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın da kadın partnerlerini canlandırdığı, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reytingleri çok başarılı geldi.

Cezayir Türk isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı aksiyon dizisinde Oktay Kaynarca hem başrol oyuncusu hem de yapımcı sıfatını taşıyor. Yine yapım ortağı olan yönetmen Onur Tan’ın da büyük çabaları sonucunda geçen hafta yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi müthiş bir reyting başarısı ortaya koydu.

İlk bölümde yaşanan muhteşem çıkış ile birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonun en iyi reytingini alarak herkesi şaşırtmıştı. İkinci bölümde dizinin nasıl sonuçlar elde edeceği de çok merak edildi. 27 Eylül Salı akşamı ikinci bölümü yayınlanan dizinin reytingleri yine çok başarılı geldi.

Tüm izleyici gruplarında rakiplerinden açık ara önde bulunan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yine birincilikler elde etti. Dizinin ilk bölümünde elde ettiği müthiş sıçramanın ikinci bölümde de devam ettiği ve izleyicilerin diziye olan ilgisinin sürdüğü reytinglerle anlaşıldı.

İlk iki bölümde yaşanan bu yüksek reyting başarısı ile birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi de artık kendini ispatlamış oldu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde de yine çok başarılı sonuçlarla yoluna devam etmesi bekleniyor.