Ana sayfa Dizi Haberleri İspanyolca konuşanlar arasında Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’a gösterilen sevgi hızla büyüyor!

İspanyolca konuşanlar arasında Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’a gösterilen sevgi hızla büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde Emanet isimli günlük dizinin yayınlanması ile birlikte Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisine olan ilgi bir anda patlama yaptı. Sosyal medya ortamında dizi hayranları iki genç oyuncu hakkında binlerce paylaşım yapıyor ve onlarla ilgili her türlü içeriği de yakında takip ediyor.

Google aramalarında bu iki oyuncu öne çıkmakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal medya paylaşımları da sıklıkla gündem oluyor… İspanyolca konuşulan ülkeler dışında da birçok farklı ülkeden ve kültürden insanların ortak sevgisini kazanan iki genç oyuncunun yolları da ayrıldı.

Sıla Türkoğlu, Emanet isimli diziye biraz da yapımcı ile sorunlu şekilde ayrıldı. Kendisine yeni bir yol çizme hedefindeki oyuncu, yeni sezonun en merak edilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti ile yeniden ekrana dönecek. Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi iki önemli oyuncu ile birlikte başrolde yer alan Sıla Türkoğlu, partner olarak da Doğukan Güngör ile yeni bir sınav verecek.

Emanet dizisi ise Gürcü model ve oyuncu Nanuka Stambolishvili’nin başrol kadın oyuncusu olması ile birlikte yeniden izleyicilerle buluşmaya başladı. Kanal 7 ekranında hafta içi yayınlanan günlük dizinin reytingleri ilk iki sezona göre biraz düşük gerçekleşse de geniş bir hayran kitlesi olduğu gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.

İspanyolca konuşanlar arasında Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'a gösterilen sevgi hızla büyüyor! 7

Halil İbrahim Ceyhan da dizinin başrol erkek oyuncusu olarak kariyerine devam ediyor. Bir derdi olan hikayeyi anlatma arzusundaki genç oyuncu, kendisine de bundan sonraki süreçte hikayesi güçlü projeler arayacak. Gelecek yıl yaz dönemi için sinema filmlerinde yer alma düşüncesi de bulunan oyuncu, sosyal medyada hayranlarından büyük destek görmeye de devam ediyor.

Sosyal medya ortamında hem Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisi son dönemde çok fazla konuşuluyor hem de Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet dizisindeki rolüyle öne çıktığını görebiliyoruz.

Her iki oyuncuya yurt dışındaki hayranlarından gösterilen ilgi ve sevginin, Türkiye’dekinden çok daha yoğun olduğunu ve artarak da devam ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.