Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonun lokomotif dizisi olabilir mi?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonun lokomotif dizisi olabilir mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın senaryosunun yazıldığı ilk günlerde çok iddialı bir çıkış yapmış ve dizinin yeni sezonun lokomotif yapımı olacağını söylemişti. Bu sözler ile birlikte de usta oyuncunun hayranları büyük bir heyecanla yeni projeyi bekledi. atv ekranında 20 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluşan dizi için sosyal medyada izleyiciler ikiye ayrıldı.

Bir grup dizi hayranı Ben Bu Cihana Sığımazam isimli dizi için çok olumlu yorumlar yaparak, Oktay Kaynarca’nın yine çok başarılı bir proje ile izleyici karşısına çıktığını belirten yorumlarda bulundu. Oyuncu aynı zamanda yapım ortağı da olduğu için dizinin kendi kariyeri açısından çok özel bir anlamı bulunuyor.

Ancak bu görüşte olmayan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerini karşılaştıran geniş bir izleyici kitlesi de bulunuyor. Sosyal medyada yeni diziye yönelik eleştiriler üst üste geldi. Cezayir Türk isimli karakterin hikayesinde iki farklı hayatının olması ve iki farklı kadın ile aşk yaşamış olması, çok eşlilik görüntüsü çizdiği için kadın izleyiciler bu duruma büyük bir tepki gösterdi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonun lokomotif dizisi olabilir mi? 8

Çok eşliliği normal gösterme çabası olarak yorumlanan hikayedeki bu durum, en çok eleştirilen konulardan birisiydi. Oktay Kaynarca’nın oyuncu kadrosunu bizzat kendisi görüşerek oluşturduğu biliniyor. Ancak birçok izleyici oyuncu kadrosu konusunda yeterli olmadığı yönünde eleştiriler yaptı. Dizide çok önemli isimler yer almış olsa bile, bu eleştiriyi yapanlar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin etkisinden çıkamadıkları için, o yapımda rol alan bazı isimleri bu dizide görmeyi arzu ettiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Dizi için kimileri ‘harika olmuş’ ifadesi ile övgülerde bulunurken, kimileri ise ‘çok kötü olmuş’ diyerek karşıt bir duruş sergiledi. Siyah ve beyaz gibi ikiye ayrılan izleyici için Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekranda uzun süre kalması kolay olmayabilir.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonun lokomotif dizisi olabilir mi? 9

Oktay Kaynarca’nın sezonun lokomotifi olacağı iddiasını destekleyen ise reytingler oldu. Yeni sezonun en iyi reyting başlangıçlarından birisini yapan dizi, tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizinin çok başarılı sonuçlar alması ve önümüzdeki haftalarda bunu artırabilme potansiyeli düşünüldüğü zaman Oktay Kaynarca’nın iddiasının gerçekleşebileceği gözüküyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gölgesinin yeni dizinin üzerine çöktüğünü ve bu yapım nedeniyle kırgınlık yaşayanların da Ben Bu Cihana Sığamazam dizisinden çok şeyler beklediğini hemen belirtelim.