Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli hamile olduğu için mi Duy Beni dizisinden ayrıldı? İşte cevabı!..

Ege Kökenli hamile olduğu için mi Duy Beni dizisinden ayrıldı? İşte cevabı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz döneminin gençlik dizileri arasında büyük dikkat çeken ve başarısıyla yeni sezonda da ekranlarda kendine yer bulan Star TV’nin Duy Beni dizisi son günlerde, oyuncu Ege Kökenli’nin canlandırdığı ‘Bahar’ karakterinin hikayeye veda etmesiyle gündeme geliyor.

2004 senesinden bu yana setlerde olan Ege Kökenli önceki sezon final yapan Kefaret isimli dizide ‘Nil’ karakterine hayat vermişti. Oyuncu, uzun aradan sonra Star TV dizisi olan Duy Beni ile hayranları ile buluştu. Ancak yaz sezonu başlayan dizinin yeni sezon bölümlerinde Ege Kökenli olmayacak.

Oyuncunun canlandırdığı karakter, geçirdiği bir kaza sonrası ölerek hikayeye veda etti. Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ege Kökenli, ayrılığın kendi tercihi olduğu ve sebebinin kendisinde kalmasını doğru bulduğu yönünde bir açıklamada bulundu.

Ege Kökenli’nin bu açıklamasının ardından magazin basınında oyuncunun hamile olduğu ve o sebeple diziden ayrıldığı yönünde haberler yer aldı. Ege Kökenli, geçtiğimiz ay yaklaşık olarak 5 senedir birliktelik yaşadığı sevgilisi Lior Ahituv ile dünyaevine girmişti. Fakat ünlü isim, iş yoğunluğu sebebiyle balayına çıkamamış ve setlere dönüş yapmıştı.

Ege Kökenli hamile olduğu için mi Duy Beni dizisinden ayrıldı? İşte cevabı!.. 7

Hamile olma olasılığı kulaklara çok da mantıksız gelmezken oyuncudan bu konuyla ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Sosyal medyada takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapan Ege Kökenli bir hayranının, “Hamile olduğun için diziden ayrıldığını düşünüyorum cevaplarsan sevinirim” yorumu üzerine, hamile olmadığını ifade etti.

Diziden ayrılma kararını kendisine sakladığını yineleyen Ege Kökenli, “İnsan mutlu olduğu yerde olmalı” sözleriyle de  sette bir anlaşmazlık yaşandığı ihtimalini akıllara getirdi. Oyuncu açıklamasında, bu konuyla ilgili daha fazla gündemi meşgul etmek istemediğinin de altını çizdi.