Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde izleyicinin en çok merak ettiği şey!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde izleyicinin en çok merak ettiği şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm oyuncu kadrosu netleşti ve ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından da ekip sete çıktı. Dizi hayranları ise en çok bir konuyu merak ediyor. O da hikayenin nasıl olduğu detayı… Çünkü Oktay Kaynarca yılın başında yaptığı açıklamada yeni dizisinin sezonun lokomotifi olacağını duyurmuştu. İşte böyle iddialı bir sözden sonra hem de güçlü bir oyuncu kadrosunun oluşturulması, beklentilerin de artmasına neden oldu.

Dizi için oluşturulan kadro konusunda büyük bir titizlikle çalışan Oktay Kaynarca, rol arkadaşları ile bizzat kendisi görüşerek onları ikna etti. Bu dizi ile birlikte hem başrol oyuncusu olarak hikayenin en önünde yer alacak oyuncu, aynı zamanda yapımcı olarak da ilk proje olması nedeniyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine büyük önem veriyor.

atv ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen dizi için Ocak ayından bu yana senaryo çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp senaryo konusunda büyük bir mesafe kaydetti ve Oktay Kaynarca da yeni projesine çok güveniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde izleyicinin en çok merak ettiği şey! 7

Usta oyuncunun rol arkadaşları arasında Işıl Yücesoy, Pelin Akil, Ebru Özkan, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem, Ali Seçikenr Alıcı, Hakan Karahan, Ragıp Savaş gibi çok etkili isimler bulunuyor. Oyuncu kadrosunun yanı sıra teknik ekibin oluşumunda da hem genel yönetmen hem de yapım ortağı olan Onur Tan büyük bir çaba sergiledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu haliyle bakıldığında yeni sezonun en çok dikkat çekecek ve izleyicilerin de en büyük beklentiyi oluşturduğu yapım olarak öne çıkmaktadır.