Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

Seni Kalbime Sakladım dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda TRT1 diziler konusunda büyük bir atak yaptı ve Seni Kalbime Sakladım projesi de romantik komedi hikayesi olması noktasında dikkat çekti.Kamu yayıncısı olan TRT1’in genellikle dram ve tarihi yapımlara odaklanmasının yanında, yaz döneminde farklı yapımları da izleyicilerin beğenisine sunması önemli bir adım oldu.

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Kalbime Sakladım da bu yaz döneminin romantik komedi hikayelerinden birisi olarak öne çıktı. Sevda Erginci ilk kez böyle bir rolde yer alıyor. Daha önce dram projelerinde izlediğimiz oyuncu, Ekin Mert Daymaz ile de başrolde güçlü bir etkileşim oluşturdu.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin 30 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümünün reytingleri de çok merak ediliyordu. Ancak beklentilerin altında gelen reytingler moral bozucu oldu.

Oldukça düşük oranlar elde edilirken, açıkçası yaz dizileri arasında en düşük oranlardan birisinin geldiğini söylemek gerekiyor. Bu durum moralleri bozsa da ilerleyen haftalarda dizinin eğlenceli ve romantik hikayesi ile öne çıkması bekleniyor.

Tüm kişiler kategorisinde on birinci sırada yer alabilen dizi, AB’de günü altıncılıkla tamamladı ve ABC1’de ise yedinci sırada yer aldı. Reytinglerin kabul edilebilir sınırların çok altında olduğunu hemen belirtelim.

Seni Kalbime Sakladım dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı! 7

atv’de yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisi de ikinci bölümü ile yayındaydı. Ancak bu dizinin de rakibi gibi çok düşük reytingler aldığını ve umutsuzluk oluşturduğunu belirtebiliriz.

İçimizdeki Ateş dizisi tüm kişilerde on beşinci olurken, AB’de kırk birinci sırayı elde etti ve ABC1’de de on sekizinci durumda bulunuyor.