Ana sayfa Sosyal Medya Sibel Taşçıoğlu’na göre Kızılcık Şerbeti’nin başarısının altında yatan ilginç bir faktör var!

Sibel Taşçıoğlu’na göre Kızılcık Şerbeti’nin başarısının altında yatan ilginç bir faktör var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bitmesinden 1 yıl geçti ama bu proje milyonların aklına çoktan yazıldı. Atv ekranında bir gurur abidesi olarak yayınlanan dizide Şermin karakterini canlandıran isim Sibel Taşçıoğlu olmuştu. Dizinin entrika dolu karakterlerinden birisi olan Şermin’in başarıyla canlandıran ve dizi tarihinde bu tür rolleri çok başarılı şekilde canlandırabileceğini gösteren Sibel Taşçıoğlu, yeni sezonda ise Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakteriyle yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisi muhafazakar bir ailenin oğlu ile seküler bir ailenin kızının evlenmesi ile birlikte, birbirlerinden farklılıkları bulunan ailelerin yaşadıklarını ortaya koyan gerçekçi bir yapım olarak dikkatleri çekti. Dizide muhafazakar ailenin annesi Pembe rolünde de Sibel Taşçıoğlu, bambaşka bir karakter ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Tecrübeli oyuncunun çok iyi bir sezon geçirdiğini, dizinin hikayesinin çok beğenildiğini, reytingleriyle çift haneli rakamların bile aşıldığını ve bir gurur vesilesinin parçası olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Sibel Taşçıoğlu da gelinen noktadan çok memnun. Oyuncu, “Hem güzel hem zorlu bir sezon geçirdik. Çok keyifliydi, ekibimiz ile birlikte olmak, Ketche (Hakan Kırvavaç) ile çalışmak çok kolay. Arkadaşlıklar güzeldi, sıkıntısız bir sezon geçirdik” diye konuştu.

Dizinin başarısındaki önemli faktörlerden birisi de oyuncu ekibinin çok iyi seçilmesi oldu. Sibel Taşçıoğlu da herkesin egosuz bir şekilde projede varlıklarını sergilediğini belirtti ve başarının önemli nedenlerinden birisinin de bu olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Setlerde gerçekten ego ile savaşmak çok zor. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsi başarılı ve anlaşılabilir, güzel ilişki kurulabilir insanlar.”

Sibel Taşçıoğlu'na göre Kızılcık Şerbeti'nin başarısının altında yatan ilginç bir faktör var! 7

Pembe karakterini izleyiciler ilk bölümlerde sevmişti ama sonrasında oyuncunun da yorumuna göre pek de o kadar sevmemeye başladı.

Taşçıoğlu, “İlk bölümlerde biraz seviyorlardı, kendi yakın çevrem de çok söylüyordu. Sonra biraz hayatın gidişatı ile biraz başka şeyler oldu. Şimdi yine kendimizi Nursema’dan kaynaklı olarak affettirdiğimi düşünüyorum” diye konuştu.

İkinci sezon öncesinde dizi için çok önemli hazırlıklar yapılacak. İlk sezonun finalinin yayınlanmasından sonra izleyicilerin “Acaba yeni sezonda ne olacak” diye çok meraklanacağı bir sezon finali yaşatacaklarından bahseden oyuncu 2-3 aylık aranın izleyiciler açısından merak içinde geçeceğini düşünüyor.