Ana sayfa Sosyal Medya Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinin setinde öyle bir an yaşadı ki, unutulmaz bir set anısıydı!

Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinin setinde öyle bir an yaşadı ki, unutulmaz bir set anısıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülsim Ali İlhan, TRT1 ekranında bu sezonun önemli yapımlarından birisi olan Al Sancak isimli aksiyon dizisinin kadın başrolü olarak iyi bir süreç yaşadı. Uğur Güneş ile de güçlü bir partnerlik görüntüsü çizen oyuncu, televizyon ekranına savaşçı bir kadın karakteriyle döndü.

Gönül Dağı isimli yine TRT1’de yayınlanan dizide iki sezon başarıyla yer alan oyuncu, sonrasında projeden ayrılmak istemişti. Oyuncunun yeni sezonda yeniden aynı ekranda bambaşka bir kadın karakteri ile yer alması hayranlarını mutlu ederken, Gülsim Ali İlhan da unutulmaz anları bu sette yaşadı.

Al Sancak dizisinin 12. bölümünün çekimlerinde F-16’ların konuşlandığı Bandırma’daki üsse giden oyuncu, o gün sette rolünün olmamasına rağmen ekip arkadaşlarının heyecanına ortak olmak istedi.

Dizinin yeni karakteri Eylül’ün F-16 pilotu olarak izleyici ile buluşacağı 12 bölüm aynı zamanda Gizem Güneş’in de hikayeye dahil olmasını sağladı. F-16’lar ile yapılan çekimlere katılan Gülsim Ali İlhan, o gün sahnesi olmamasına rağmen savaşan şahinleri görmek için üsse gidenler arasındaydı.

Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinin setinde öyle bir an yaşadı ki, unutulmaz bir set anısıydı! 8

Oyuncu unutulmaz anlar yaşadığını belirterek hislerini şu sözlerle aktardı: “Yeni bir karakterimiz dahil oldu diziye, F-16 pilotu. Onun için özellikle Bandırma’ya gidip çekimler yaptık. O gün setim olmamasına rağmen ben de oraya gittim. Çünkü çok merak ediyordum gerçekte. Belki de yaşadığım en güzel set günümdü. Çok heyecanlıydı, kelimelerle anlatamayacağım duygular yaşadım ve bize bunu yaşattılar. F-16’ları hissetmek, yakından görmek, onların fotoğrafını çekmek inanılmazdı.”

Uğur Güneş de dizinin setinde hayatında unutamayacağı anlar yaşadığını söyledi. Oyuncu, denizin ortasında zodyak botlarla çekimler yaptıklarını hatırlattı ve şöyle konuştu:

“İlgi çekici mesela, bir daha böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum. Denizin ortasında zodyak botun üstünde önümüzden bir deniz altı çıktı. Bir daha da böyle bir şeyi yaşamayız. Benim hayatım boyunca unutamayacağım tek ilginç an o olabilir.”

Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinin setinde öyle bir an yaşadı ki, unutulmaz bir set anısıydı! 9