Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisinde Ozan ne kadar sert biriyse, Utku Coşkun tam onun zıttı!

Duy Beni dizisinde Ozan ne kadar sert biriyse, Utku Coşkun tam onun zıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin hikayesinde Ozan karakteri herkesi etkileyen bir noktada bulunuyor. Utku Coşkun da oyunculuk mesleğine yeni adım atan birisi olarak bu karakter ile kısa sürede parladı.

İzleyicileri çileden çıkartan bir karakter olan Ozan, acımasız planlarıyla herkesi korkutuyor. İzleyicilerin hayrete düştüğü bir çok sahnede Utku Coşkun, hiç de kendisine benzemeyen bir karakteri başarıyla canlandırıyor.

Ekim ve Bekir’e yaptığı kötülükler ile anılan, Emir’e zorba tavırlar sergileyen Ozan karakteri, Duy Beni dizisinde izleyicinin dehşetle izlediği birisi. Emine’yi ufacık bir dolaba kilitleyen Ozan, aslında göründüğü kadar cesur birisi değil. Utku Coşkun da böyle iddialı bir karakteri canlandırarak çok önemli bir deneyim yaşıyor.

Karakterin her halini çok başarılı şekilde yansıtan Utku Coşkun, Melisa karakterini canlandıran ve dizide partnerlik yaptığı Sümeyye Aydoğan ile birlikte Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. Hayranlardan gelen soruları yanıtlayan ikili, neşeli ve gayet uyumluydu.

Duy Beni dizisinde Ozan ne kadar sert biriyse, Utku Coşkun tam onun zıttı! 7

İnsanlara karşı güven noktasında bir hayli sıkıntılı olduğu Utku Coşkun’un sözleriyle anlaşıldı. Ekranda izlediğiniz Ozan karakterinden çok farklı olarak, Utku Coşkun hayatında bambaşka birisi.

Utku Coşkun, “İlk tanıştığım insanlar genelde çok soğuk olduğumu düşünüyorlar. Soğuk değilim, sadece insanların beni kırmasından korkuyorum. O yüzden birisiyle tanıştığımda bana zarar verir mi, bana zarar vermez mi anlamam gerekiyor. O yüzden birazcık soğuk davranıyorum” açıklamasında bulundu.

Sümeyye Aydoğan da dizideki rol arkadaşları ile ilk tanıştığı zaman Utku Coşkun’un herkesten uzakta ve mesafeli bir duruşu olduğunu söyledi. Diğer oyuncuların kendisine çok cana yakın geldiğini anlatan Aydoğan, “Ama Utku biraz daha mesafeliydi” ifadesini kullandı.

İkilinin dizinin setinde birbirleri ile iyi iletişim kurmalarının da biraz zaman aldığını açıkladılar.