Ana sayfa Dizi Fragmanları Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk tanıtımı “Kral dönüyor” dedirtti!

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk tanıtımı “Kral dönüyor” dedirtti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en “sert” oyuncularından Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk tanımı yayınlandı. ATV’de yayınlanacak olan ve aksiyon sahneleriyle dikkat çeken diziyi gören izleyiciler “Kral dönüyor” dedi.

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle kariyerinin zirvesine çıkan Oktay Kaynarca, yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ile sadece oyuncu değil yapımcı olarak da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri bir süre önce Özbekistan’da başlayan diziden ilk tanıtım yayınlandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk tanıtımı sosyal medyada büyük olay yarattı. Özellikle Oktay Kaynarca hayranları tanıtımdaki aksiyon sahnelerinden çok etkilendi ve sosyal medyaya “kral dönüyor”, “Karizmanın dönüşü” gibi yorumlarda bulundu.

Ben bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın partneri olarak Pelin Akil’i izleyeceğiz. İki oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de birlikte oynamıştı. Yeni dizinin dikkat çekici bir başka oyuncusu ise Söz isimli asker dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile akıllardan çıkmayan Eren Vurdem oldu. Yeni dizinin yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ üstlenirken senaryosu ise usta kalem Mahinur Ergun tarafından yazılıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin konusuyla ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi yok. Oktay Kaynarca dizide Temur isimli bir karakteri canlandıracak. Pelin Akil ise Firuze isimli bir karaktere hayat verecek. Firuze çok cesur ve insanların hayatını kurtarmak için kendini kurban etmekten korkmayan bir doktor olacak.