Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam’la ekrana dönen Pelin Akil, sıra dışı bir karakteri canlandıracak!

Ben Bu Cihana Sığmazam’la ekrana dönen Pelin Akil, sıra dışı bir karakteri canlandıracak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Oktay Kaynarca ve Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra bir kez daha birlikte rol alıyor. Önümüzdeki sezon ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Pelin Akil, bugüne kadar hiç canlandırmadığı türden bir karaktere imza atacak.

Başarılı oyuncu Pelin Akil geçtiğimiz sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide Isabel isimli bir karakteri canlandırmış ancak ilk sezonun sonunda diziden ayrılmıştı. Pelin Akil, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan hemen sonra, bir önceki dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca’nın teklifini kabul etti. İki başarılı oyuncu bu kez, yine ATV için çekilecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde birlikte rol alıyor.

Dizinin çekimleri kısa süre önce Özbekistan’da başladı ve son hız devam ediyor. Hikayesi ise bir sır gibi saklanıyor. Ancak Oktay Kaynarca’nın setten gelen üniformalı fotoğraflarından anlaşılıyor ki Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon dolu bir dizi olacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’la ekrana dönen Pelin Akil, sıra dışı bir karakteri canlandıracak! 16

Dizide Pelin Akil Firuze isimli bir karakteri canlandıracak. Bir doktor olan Firuze çok cesur ve insanların hayatını kurtarmak için kendini kurban etmekten korkmayan bir doktor. Karakteriyle ilgili açıklama yapan Pelin Akil şunları söyledi: “Firuze, sınır tanımayan doktorlardan. Uluslararası sınırların dışına çıkan; meslek, dil, din ve ırk ayrımı yapmadan görev aşkıyla yanıp tutuşan ve kocasına çok aşık bir karakteri canlandırıyorum.”

Oktay Kaynarca ise yeni dizisinde Temur isimli bir karakteri canlandıracak. Ancak bu karakterle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dizide ayrıca Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) gibi çok önemli isimler rol alıyor.