Ana sayfa Dizi Fragmanları Ben o kadının oğlunu öldürdüm! Çocukluk dizisinde inanılmaz itiraf!

Ben o kadının oğlunu öldürdüm! Çocukluk dizisinde inanılmaz itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinde ilk 3 bölüm yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizi ilgi çeken hikayesi ile yoluna devam ediyor.

Dizinin 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünde Mahir Boztepe karakterinden şoke eden sözler işiteceksiniz… Çocuklara yuva bulmak adına büyük fedakarlık ortaya koyan Mahir’in geçmişinden detaylar ortaya çıkacak.

Mahir Boztepe’nin gizliden gizliye izlediği kadına karşı bir ilgisinin olduğunu sanan çocuklar yanılıyor. Aslında gerçekler farklı. Aşkını itiraf edemediğini sandıkları Mahir Boztepe, öyle bir itiraf yapıyor ki, herkes şoke olacak:

“O iş öyle değil. Ben o kadının oğlunu öldürdüm. Ben böyle biriyim işte. Kötü biriyim. Birileri de benden baba yapmaya çalışıyor.”

Çocukluk dizi hayranları Mahir’in geçmişinde yaşananları çok merak ediyor. O kadın kim ve neler yaşandı? Yeni bölümde ilk detaylar ortaya çıkacak. İşte Çocukluk dizisinin 4. bölümünden ilk görüntüler: