Ana sayfa Dizi Fragmanları Ben sende tutuklu kaldım! Hercai dizisi 21. bölüm fragmanının özeti bu!

Ben sende tutuklu kaldım! Hercai dizisi 21. bölüm fragmanının özeti bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGaetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 21. yeni bölümü ile 15 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’i başrolde buluşturan dizinin yeni bölümünde hem büyük hesaplaşma hem de büyük aşkın izleri var.

Reyyan ile Miran’ın yağmur altındaki hesaplaşmaları gösterilen Hercai 21. bölüm fragmanında büyük isyan var. Reyyan, “Sırf seni sevdim, sevdamdan vazgeçmedim diye babam buhalde” diye serzenişte bulundu.

Miran ise hiç alttan almadı ve “Sen yaptın. Bütün bunların sen yaptım. Hepsinin suçlusu sensin. Bir evlat olarak babandan yardım isteyerek, dünyanın sonunu getirdin.”Ben sende tutuklu kaldım” sözü 21. bölümün de şifresi… Miran, Reyyan bütün engelleri aşıp mutlu olacakları sözünü veriyor.

İşte 21. bölüm fragmanı:

İZLEYİCİ YORUMLARI!

Twitter’dan yorum yapan Hercai hayranları, fragmanı çok beğendiklerini belirten ifadeler kullanmakta.

“Fragmanın sonuna kalbimi bıraktım, cuma çabuk gel” diye mesaj yazan dizi hayranları, yeni bölümün heyecanını şimdiden yaşadıklarını vurguluyor.

Birçok dizi hayranı “Resmen tutuklu kaldım, güzel çiftim” diyerek Miran ve Reyyan’ın aşk dolu hallerine gönderme yapmakta.