Ana sayfa Sosyal Medya Benden Ne Olur film setinde Hazal Kaya – Enis Arıkan sempatikliği

Benden Ne Olur film setinde Hazal Kaya – Enis Arıkan sempatikliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan Benden Ne Olur isimli filmin çekimleri başladı. Oyuncular sette bir araya geldi ve büyük bir mutluluk hali ortaya çıktı.

Hazal Kaya’nın hamileliği sırasında rolü kaçıracağı için çok endişelendiği filmde yer alması, aynı zamanda pandeminin de olumlu bir sonucuydu. Çekimler ertelenince rol Hazal Kaya’ya geldi… Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci ile de yakın arkadaş olan Hazal Kaya, bu isimlerle aynı projede olmaktan son derece memnun.

Onur Tuna’nın da başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur filminin setinde oyuncuların kanka halleri ilgi görüyor.

Enis Arıkan, üst üste paylaşımlar yaparak, sette yaşananları hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncu, “İlk sahnemizi çekiyoruz. Nazar emojilerinizi bekliyoruzdur. #bendenneolur” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Benden Ne Olur film setinde Hazal Kaya - Enis Arıkan sempatikliği 8

Onur Tuna, bu paylaşıma kalp emojisi ile yanıt verdi. Rıza Kocaoğlu, Doğa Rutkay, Aslıhan Güner, Didem Balçın, Pınar Altuğ, Dolunay Soysert, Şükran Ovalı, Hatice Aslan, Özge Özder, Songül Öden, Bartu Küçükçağlayan ve birçok farklı ünlü isim de nazar boncuğu ve farklı emojilerle paylaşıma destek verdi.

Benden Ne Olur film setinde Hazal Kaya - Enis Arıkan sempatikliği 9