Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1434. Bölümünü Full HD İzle

Beni Affet 1434. Bölümünü Full HD İzle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarındaki Beni Affet dizisi 1434. yeni bölümü izleyicilerle buluştu.

Hafta içi her gün ekranda yer alan Beni Affet’in 1434.yeni bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

1434. bölümde yaşananların detayı şöyle: Müjgan tasarımları için yaptığı sunumla herkes gibi Yılmaz’ı da etkisi altına almayı başarır. Ancak aldığı kararla Müjgan’ı çok üzen Yılmaz, Müjgan’ın yardımına ihtiyaç duyacağı bir durumla karşı karşıya kalır. Müjgan’ın bu isteğe nasıl tepki vereceği ise merak konusudur. Sevgi’nin, Selva’nın bankada parasının olduğunu öğrenmesi, Selva’yı köşeye sıkıştırır. Selva’nın tavrı, olayın tüm seyrini değiştirecektir.

Zafer’in amacını öğrenmeye çalışan Feride, hışımla onun yanından ayrılır. Feride’yi merak eden Asiye, sorularıyla Nazire ve Osman’ı köşeye sıkıştırır. İkilinin yalanlarının ortaya çıkıp çıkmaması Feride’ye bağlıdır. Yaman eli kolu bağlı halde nezarethanede kendini temize çıkaracak bir gelişme beklerken işler umduğu gibi gitmez. Güzel ve Harika’nın kurduğu tuzak, Murat ve Kader’i korkunç bir karşılaşmanın eşiğine getirir.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat