Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1443. Bölümü full hd izle

Beni Affet 1443. Bölümü full hd izle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarındaki Beni Affet dizisinin 1443. yeni bölümü izleyicilerle 12 Kasım Pazartesi akşamı buluştu.

Hafta içi her gün ekranda yer alan Beni Affet’in 1443. yeni bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

1443. Bölümde yaşananların detayı şöyle: Feride, Yaman’ın takındığı mesafeli tavır karşısında çok üzülür. Yaman kendisine ulaşmaya çalışan geçmişindeki gizemli kadını kendinden uzaklaştırmak için çabalar. Öte yandan Zafer’le ilgili durumun iyice sarpa sarması üzerine Murat’tan çok önemli bir konuda yardım ister. Güzel’i merak eden Harika, kız kardeşinin yanında Giray’ı görünce şaşkına döner. Asiye ve Osman, çocukları konusunda birbirlerine destek olmaya karar verirler.

Yılmaz’ın davranışlarındaki değişiklik Müjgan’ı giderek heyecanlandırmaya başlar. Yılmaz’ın zengin oluşundan etkilenen Selva, kendisinin ve kızı Burçin’in hayatını garantiye almak için ikiliye bir oyun oynar. Bu anlarda Yılmaz ve Müjgan yavaş yavaş hisleriyle yüzleşmeye başlar. Öte yandan yaşananlar Burçin’in Müjgan’ı iyice kıskanmasına neden olur.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat