Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1448. bölümünü full hd izle

Beni Affet 1448. bölümünü full hd izle

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Beni Affet dizisinin 1448. bölümü 19 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV’de buluştu. Videodan 1448. bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Yaman’ın tavırları karşısında perişan olan Feride, onunla konuşmak ister. Orhan, Yaman’ı gerçek bebeğinin izini sürmeye ikna etmeye çalışır. Harika, Zafer’den tüm dengeleri yerinden oynatacak bir haber alır. Öte yandan Murat’a ulaşamayan Güzel, zor anlarında Harika’ya destek olur. Kader ve Murat’ı yüzleştirmek isteyen Sevgi ve Şahin, eve gelen davetsiz misafir nedeniyle ne yapacaklarını şaşırır.

Yılmaz, Müjgan’la ilgili çok sevineceği bir olaya tanık olur. Selva’nın Yılmaz’dan para istediğini öğrenen Müjgan, annesine hesap sorar. Ancak sinirine hâkim olamayınca Burçin ve Selva’yı şok edecek bir hamlede bulunur. Beklenmedik bir anda şirkete gelen bir gazeteci, Yılmaz ve Haşmet’in zor anlar yaşamasına sebep olur. Son anda yardıma koşan kişi ise Yılmaz’ı çok şaşırtır.