Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1460. Bölümünü İzle

Beni Affet 1460. Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi…

Beni Affet dizisinin 5 Aralık Çarşamba günü 1460. bölümü izleyicilerle buluştu. Videodan dizinin bu bölümünün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Peki 1460. bölümde neler yaşandı? Müjgan, tehlike ile burun burunayken Yılmaz, onun yokluğunu fark ederek harekete geçer. Sevgi ile Şahin, Müjgan’dan bir haber alabilmek için Yılmaz’ın evine giderler. Bu sürpriz ziyaretleri hiç beklenmedik sonuçlara neden olur. Yılmaz ile Müjgan’ın baş başa kaldıkları doğum günü kutlaması ikilinin iyice yakınlaşmasına sebep olurken, Müjgan’ın geçmişten bazı anları hatırlamaya başlaması her şeyi değiştirecektir.

Zafer’in kendisine yaptıklarından habersiz olan Feride, Asiye ve Harika’nın suçlamalarıyla karşı karşıya kalır. Yaman, son gücünü kullanarak hayatta kalmaya çalışırken, Turan ailesinin evindeki olaylar, Feride ve Nazire için geri dönülmez bir hal alır. Hakan’ın Buse’yi sürüklediği tehlike üzerine Murat bir plan yapar. Ancak bu planı uygulamak için Kader’in yardımına ihtiyacı vardır.