Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1476. Bölümünü İzle – 27 Aralık Perşembe

Beni Affet 1476. Bölümünü İzle – 27 Aralık Perşembe

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi…

Beni Affet dizisinin 1476. bölümü izleyicilerle 27 Aralık Perşembe günü Star Tv ekranında buluştu. Dizinin yeni bölümünde önemli detaylar vardı. Videodan 1476. bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

1476. bölümün özeti şöyle: Yılmaz uyandığında kendini Selva ve Burçin’in kurduğu tuzağın ortasında bulur. Fakat bu durumu kabullenip kenara çekilmeye niyeti yoktur. Müjgan ise Sevgi’nin organize ettiği nişan kutlaması için hazırlık yapar. Gönül, Yılmaz’a ulaşmaya çalışırken Selva’dan duyacağı sözler nedeniyle adeta şok olur.

Feride ve Yaman tam birbirlerine kavuşmuşken bu kez Umut’tan ayrılacakları vakit geldiği için kahrolurlar. Ancak eve gelen gizemli bir kadın onlara Umut’la ilgili çok önemli bir açıklama yapar. Asiye ve Zafer ise yaptıkları hain planı harekete geçirirler. Güzel, Kader’in yanına giderek ona Kader’in yaptırdığı hamilelik testinin sonucunu söyler. Duydukları nedeniyle allak bullak olan Kader’i zor bir seçim bekler.