Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet 19 Aralık 1279. bölümünde neler olacak?

Beni Affet 19 Aralık 1279. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Beni Affet Dizisinin 1279. Bölüm Özeti, Hangi Gün Ve Saat Kaçta Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yaman karşı karşıya kaldığı bebeği eve getirmekten başka çare bulamaz. Feride ve Asiye bu duruma birbirinden farklı iki tepki verir. Evdeki bebeğin varlığı çocuk sahibi olamayan Feride ve Yaman’ın yaralarını tekrar hatırlamalarına neden olur. Murat, Güzel’le yaptığı konuşmayla hayatında yeni bir sayfa açar. Osman’ın yattığı hastanede yaşanan gelişmeler tüm ailenin birbirine kenetlenmesini sağlar.

Ateş ve Zeynep, Pınar’ın buluşmaya gittiği kişinin Sevgi’nin ayarladığı adam olmadığını öğrenir. Bunu ispat etmekte kararlı olan ikili cesur adımlar atar. Toprak ise Pınar’ın gözünü boyamaya devam eder. Pınar adeta elinde bir oyuncağa dönüşür. Kader, zor bir anında Mahir’in yanında yer alır. Bunu gören Yiğit, Kader’le tartışır ve ondan bütün taşları yerinden oynatan bir istekte bulunur.

Yayın Günü : 19 Aralık Salı
Yayın Saati : 15.30 – Yeni Bölüm

KÜNYE

YAPIMCI: NİLGÜN SAĞYAŞAR

OYUNCULAR: ŞEYMA KORKMAZ (Feride), MURAT DANACI (Cüneyt), TOLGA AKMAN (YAMAN), BAKİ ÇİFTÇİ (ATEŞ), SILA SARAÇ (ZEYNEP), METEHAN ŞAHİNER(TOPRAK), NUSRET ŞENAY (Osman), ULVİYE KARACA (Zühre), CEREN Y.KARAKOÇ (Kader),

ÖYKÜ VE SENARYO: VURAL BALIKÇI, BARAN YILDIRIM, AYŞEM ÖZGE YOLDAŞ, MERVE ATEŞOĞLU.

GENEL KOORDİNATÖRLER: GÜLSEN U.ERİŞDİ, ALTAN YÜCEL.

YÖNETMENLER : MİHRİBAN ŞAHİN, BERGÜZAR DEMİROĞLU, BUKET ÇAĞLAR ÇARTIL.

UYGULAYICI YAPIMCI: MEHMET ERİŞDİ