Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizi setindeki şiddet sahnesini gerçek sanıp ortalığı birbirine kattılar!

Beni Affet dizi setindeki şiddet sahnesini gerçek sanıp ortalığı birbirine kattılar!

tarafından ker_def

Beni Affet dizisinde Müjgan ve Yılmaz’ın kavgasını gerçek sandılar, sokakta kendilerinden geçtiler…

Televizyon Gazetesi Detay

Uzun yıllardır ekranda olan günlük dizi Beni Affet, Star TV ekranında hafta içi izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin kadrosuna katılan Can Arpacı, Yılmaz karakterine hayat vermekte.

Müjgan ile Yılmaz aşkı dizinin sürükleyici öğelerinden oldu. Genç kızların Can Arpacı’ya olan hayranlığı da sosyal medyaya yansımış durumda.

Milliyet Blog’da yazan Damla Aktan, genç oyuncuyla bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportajını da köşesinde yayınlandı.

Yılmaz’ın kendisine yakın bir karakter olduğuna vurgu yapan Arpacı, “Karakteri içselleştirirken çok fazla zorluk yaşamadım bu yüzden. Yılmaz da Can da sevdiklerini sahiplenen, ailesine çok düşkün, sevdiğini kıskanan, duygusal ama bunları çok fazla belli etmeyen, korumacı biraz dediğim dedik, insanlara zor güvenen ve işine çok düşkün iki karakter” dedi.

Beni Affet dizi setindeki şiddet sahnesini gerçek sanıp ortalığı birbirine kattılar! 8

YILMAZ’DAN FARKLARI

Yılmaz karakteriyle kendisini ayırdığı noktalar da olduğuna değinen Arpacı, şöyle devam ediyor: “Yılmaz’ın çok fazla duvarları var; çok daha sert insanlara karşı, çok fazla güleç değil, daha sakin genelde duygularıyla değil mantığıyla hareket eden biri. Ben biraz tezcanlıyımdır yeni insanlarla tanıştığım zaman kendimi açarım; zamanla karşımdakilerin hareketlerine göre örerim duvarları” şeklinde konuştu.

SET ANISI

Müjgan karakterine hayat veren Aleyna Eroğlu ile birlikte başından geçen bir set anısını da paylaşan Arpacı, çekim sırasında durumu yanlış anlayan ünlü bir avukatın tepkisini şöyle anlattı:

“Aleyna ile sahne çekerken (dış çekim) Müjgan kolundan tutup Yılmaz’ı yine sarsıyor ve bağırıyor, ekip içeride biz dışarıdayız… Bir araba durdu kadın bağırıyor bana ‘Bırak o kızı utanmaz adam ne hakla böyle bir şey yaparsın?’ diye… Arada da bir kaç ufak hakaret :) Kocası da indi yürüyorlar üstümüze doğru; ama ben oyunumuzu bozmuyorum. Daha da çıldırdılar tabii en son ‘kestik’ dediler, bizim ekip geldi hemen kadın da meğersem çok ünlü bir avukatmış :)”

Müjgan – Yılmaz çiftinin ekrana yakıştığı değerlendirmesini yapan Can Arpacı, bir elmanın iki yarısı gibi olduklarını anlattı.

Beni Affet dizi setindeki şiddet sahnesini gerçek sanıp ortalığı birbirine kattılar! 9

DEVRİM SALTOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Bugüne kadar birçok reklam filmi, dizi ve sinema filminde rol alan Can Arpacı, Beni Affet’in 8. sezonunda başrolde yer almanın da keyfini sürüyor.

Devrim Saltoğlu’ndan eğitim aldığını anlatan Arpacı, “Dizide başrol olarak oynamak gurur verici bir şey tabii ki, bana bu konuda fırsat veren yapım şirketimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FANLARI MESAJI

Arpacı, Beni Affet dizisi fanlarına ise şu mesajı yolladı:

“Fanlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum insanların saygısını, sevgisini kazanmak çok güzel bir duygu. Bu durum sadece beni değil benim yanımda olan beni seven insanları da çok gururlandırıyor. Bana gelen mesajları elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum, destekler için çok teşekkürler ama şunu unutmayın lütfen, biz bir ekibiz, özellikle “kadmur”, “feryam”, “mujyil” bir cephe yok :) Yeter ki seyircimiz keyif alsın mutlu olsunlar biz burada güzel dostluklar kurduk, enerjimizi ışığımızı ekrana yansıtmaya çalışıyoruz. Umarım bir gün de bizi sevenler izleyenlerle bir araya gelir sohbet ederiz.”