Ana sayfa Dizi İzle Beni Bırakma 179. Bölümünü İzle – 20 Aralık Perşembe

Beni Bırakma 179. Bölümünü İzle – 20 Aralık Perşembe

tarafından ker_def

Beni Bırakma dizisinin 179. yeni bölümü 20 Aralık Perşembe günü izleyicilerl atv ekranında buluştu. Videodan dizinin bu bölümünü izleyebilirsiniz.

179. bölümde neler yaşandı? Detaylar aşağıda yer alıyor.

Emre, Bora’nın gizlediği geçmişinin peşine düşer ve sonunda bir ipucuna ulaşır. Bora da bu sırada Emre’nin bir işler çevirdiğinden şüphelenir ve açığını bulmaya çalışırken Cengiz’e yakalanır. Cengiz, Bora’ya çok sert bir tepki gösterir. Bora, Emre’ye iyice bilenir. Bu arada Esin de Zeynep’in Vedat’ın kızı olup olmadığını öğrenmek için çok tehlikeli bir yola girmek zorunda kalır. Kerem’in Sıla’ya seni seviyorum dediğini duyan Tarık deliye döner. Kerem’in üstüne yürür. Sonunda Sıla’yla Tarık’ın evli oldukları ortaya çıkar. Sıla bu durumda kaldığı için çok üzülür. Kerem buna dayanamaz ve Tarık’la konuşmak için evine gider ama işlerin daha da karışmasına neden olur. Durumu öğrenen Kıymet, Kerem gibi bir kısmeti kaçırmamak için harekete geçer, Meltem’le yolları tekrar kesişir. İkisi bir olup Sıla’ya çok kötü bir oyun planlar.

Oyuncular; Sude Doğar, Emrah Akduman, Esengül Aypek, Özlem Önemli, Berkay Veli, Çağla Çukurova, Keiko Belir Yarar, Kaan Yalçın, Özlem Boyacı, Mithat Erdemli, Şebnem Gürsoy, Tuğçe Özbey, Gonca yakut