Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Bırakma’da beklenmedik olaylar olacak, çok şaşıracaksınız!

Beni Bırakma’da beklenmedik olaylar olacak, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Temposu hikayesi ile 3 sezondur atv ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Beni Bırakma’nın oyuncuları Dizi TV programına açıklamalarda bulundu. Olayların hızlı bir akış içinde geçtiği dizide her an her şey olabilir, karakterlerin beklenmedik dönüşlerini önümüzdeki dönemde izleyeceksiniz.

Dizinin oyuncularından Emre karakterine hayat veren Berkay Veli, “Beklenmedik şeyler olacak. Seyirci bayağı şaşıracak. Çünkü artık 3. sezon biraz başka yöne doğru evriliyor.Hikayeler tükeniyor ve yeni hikayeler eklenmek zorunda kalıyor. Ama yeni hikayelerde emin olun eskisini aratmayacak kadar heyecanlı ve aksiyonlu olacak” açıklamasını yaptı.

Dizide Tarık karakterine hayat vermekte olan oyuncu Emrah Akduman da seyircilerin sürekli sorular sorduğunu vurguladı ve dizinin hikayesine yönelik şu sözleri sarf etti: “Hikayemiz daha yeni serpildi.Heyecanla seyircilerimiz bize sürekli yolda sorular soruyorlar. Hala instagram’dan deli gibi mesajlar geliyor, bir sonraki bölüm için.Ama biz de çok heyecanlıyız. Bizim de tahminlerimizin dışında gelişen olaylar var” şeklinde konuştu.

atv’nin hafta içi her gün yayınladığı günlük dizisi Beni Bırakma, 16 Mart pazartesi günü 411. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Beni Bırakma'da beklenmedik olaylar olacak, çok şaşıracaksınız! 7

Dizinin yeni karakterlerinden Merve Üçer, Elif karakteri ile katıldı. Elif, Emre’ye olan aşkı nedeniyle çok fedakarlık yapıyor. Üçer, kendisinin de Elif kadar fedakar olduğunu ancak çok fazla şeyi göze alıp, yalanlar söylediğini,kendisinin o kadarına cesaret edemeyeceğini, bu şekilde evliliğini sürdürmektense bitirmeyi tercih edeceğini söyledi.

Benim Bırakma dizisinin oyuncularının açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.