Ana sayfa Sosyal Medya Beni Böyle Sev dizisi Burcu Biricik’in gönlünden hiç çıkmadı!

Beni Böyle Sev dizisi Burcu Biricik’in gönlünden hiç çıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 11 Şubat 2013 tarihinde başlayan Beni Böyle Sev dizisi, müthiş oyuncu kadrosu ve hikayesi ile akıllardan da gönüllerden de hiç çıkmadı.Orhan Gencebay’ın şarkısından esinlenilerek konulan “Beni Böyle Sev” ismi de diziye çok yakışmıştı.

3 sezon devam eden yapım 27 Şubat 2015’te ekran ömrünü tamamladı. Sadece izleyiciler değil oyuncular da bu yapımı hiç unutmadı. Aradan geçen 4 yılın ardından Burcu Biricik, geçmişe olan özlemini ve dizide geçirdiği anları unutmadığını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Dizideki rol arkadaşları Alper Saldıran, Zeynep Çamcı ve Burcu Altın Deprem ile fotoğraflarını yayınlayan Burcu Biricik, dizinin hala gönlünde olduğunu da mesajını vermiş oldu.

Biricik’in takipçileri ise “Bu dizi keşke bitmeseydi” diye yorum yazdı. Çok sayıda beğeni alan 2 paylaşım yapan Burcu Biricik, sözleriyle de dikkat çekti.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımları:

Yıllar sonra ‘Oluuum ne gençmişiz laaan’ denilecek fotoğraf ✨

Beni Böyle Sev dizisi Burcu Biricik'in gönlünden hiç çıkmadı! 8

Burcu Biricik ayrıca “Ne güzel bi anı oldu bu böyle” diyerek de aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta Biricik ile birlikte Alper Saldıran, Zeynep Çamcı ve Burcu Altın Deprem görünüyor.

Beni Böyle Sev dizisi Burcu Biricik'in gönlünden hiç çıkmadı! 9