Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek 11. bölümde Melek ve Halil’in büyük yüzleşmesi!

Benim Adım Melek 11. bölümde Melek ve Halil’in büyük yüzleşmesi!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek dizisi 11. yeni bölümü ile 4 Aralık Çarşamba akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç canlandırmakta. Dizide iki tane Seyit Ali karakteri var.Birisi dede Seyit Ali, Mehmet Çevik canlandırıyor.

Peki yeni yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Melek ve Halil, geçmişleriyle yüzleşecek. Peki başka neler olacak? Haberimizde dizinin yeni bölümünden detayları bulabilirsiniz. TRT 1 ekranlarında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Çarşamba günlerine damga vuran ‘Benim Adım Melek’ heyecan ve duygu dolu serüvenine devam ediyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı “Benim Adım Melek”, on birinci bölümü ile ekranlara geliyor.

İŞTE 11. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ:

Torunlarına sahip çıkan Seyitali aynı şefkati Melek’e gösterecek mi? Melek’in Şirhan konağını inleten acı feryadı en çok Halil’in ciğerini yakar. Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyitali’nin Melek’e olan öfkesi katlanır.

Ömer ve Defne, ailelerinin engellerine rağmen yan yana gelir. Onları yan yana gören Halil çıkacak yangının farkındadır.

Karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerine düşer. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşer.

Oğlunu evlendirip Melek’in hayatından uzak tutmayı kafasına koyan Cumali’yi ortak handa ziyaret eden kişi, sözleriyle iki aileyi tekrar yüz yüze getirir. Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.