Ana sayfa Güncel Haberler Can Yaman’ın düştüğü durum kör bir kuyu! Tuba Ünsal ise haksızlık yapıyor!

Can Yaman’ın düştüğü durum kör bir kuyu! Tuba Ünsal ise haksızlık yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman, Hürriyet gazetesinde öyle talihsiz ifadeler kullandı ki, haklı olarak birçok oyuncu da bu konuda açıklama yapıyor, bunu gündemde tutuyor ve Can Yaman’a ağır sözler sarf ediyor.

Berrak Tüzünataç, bu konuda ilk ciddi çıkışı yapan isim olmuş ve Can Yaman’a ağır bir göndermede bulunmuştu. Can Yaman ne söylemişti, yeniden hatırlayalım:

“Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılır Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak;hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı.”

İşte bu sözler ile o kadar çok ismi taş attı ki Can Yaman, şimdi de karşı taraftan taşlar üst üste geliyor.

Can Yaman'ın düştüğü durum kör bir kuyu! Tuba Ünsal ise haksızlık yapıyor! 9

Berrak Tüzünataç, Enis Arıkan, şimdi de Tuba Ünsal…

Enis Arıkan instagram hesabından espri yaptı ama Tuba Ünsal, çok ağır konuştu.

Can Yaman'ın düştüğü durum kör bir kuyu! Tuba Ünsal ise haksızlık yapıyor! 10

Ünsal, Can Yaman’ı eşini döven adamlarla aynı gördüğünü yazdı…

Ünsal, şöyle diyor:”Sevgili Can Yaman o kadar talihsiz açıklamalar yapmış ki… İşi tutmayan jönlerin tek problemlerinin libidosuz kadın partnerleri olduğu söylüyor. Bu erkek maço zihniyetinden bir çıkıp gerçek üretime konsantre olsak, gerçek sanatı üretmemin yarattğı libidodan bahseder olurduk. Sizden de sizin yarattığınız erkek egemen kro dünyadan da bıktık. Senin şimdi karısını döven adamdan ne farkın kaldı? Zihniyet aynı.”

CAN YAMAN’A HAKSIZLIK BU

Can Yaman'ın düştüğü durum kör bir kuyu! Tuba Ünsal ise haksızlık yapıyor! 11

Tuba Ünsal’ın bu yorumu hem ağır hem de Can Yaman’ı ‘karısını döven adamdan farksız’ gördüğünü ifade etmesi de çok haksız bir yakıştırma oldu.Yani bu benzetme de Ünal’a yakışmadı.

Ancak Can Yaman’ın artık başkalarına laf atmaması gerektiğini, yoksa kör bir kuyuya düşeceğini ve kimsenin artık ne söylediğine dikkat etmediği bir gerçeklikle karşılaşabileceğini hatırlatmak isteriz.